Hoe je je calorie-inname voor Weight Loss bepalen

Calorie-inname om gewicht te verliezen is alles over het creëren van een calorie tekort. Om een ​​calorie tekort moet je eerst weten wat je calorie-inname behoeften zijn om uw huidige gewicht te handhaven, wat betekent dat wat zijn het aantal calorieën dat je moet eten om te verblijven in uw huidige gewicht te creëren.

Dagelijkse calorie-inname de behoeften van elke persoon zal afhangen van hun leeftijd en geslacht, lengte en gewicht en activiteitenniveau. Om uit te leggen hoe de calorie-inname wordt berekend Ik zal u door een voorbeeld met behulp van een 30 jaar oude vrouw met een gewicht van £ 135 op een hoogte van 5 meter 4 centimeter. De vrouw in dit voorbeeld sedentaire betekent zeer weinig activiteit gedurende de dag.

Instructies

•  Bepaal uw basaal metabolisme (BMR). BMR is de snelheid waarmee je calorieën te verbranden terwijl op totale rust, zoals slapen. Het wordt gebruikt om de hoeveelheid calorieën u overdag geen andere dan normale lichaamsfuncties volledig activiteit zou branden bepalen overleven als ademen, verteren, etc.

Om uw BMR te bepalen, de snelste en makkelijkste manier is om een ​​online BMR calculator te gebruiken (zie link hieronder). De gebruikte variabelen zijn leeftijd en geslacht en lengte en gewicht. Dus met behulp van ons voorbeeld de vrouw haar BMR calorieën zou zijn 1380 calorieën per dag.

•  Volgende u wilt factor in uw activiteit niveau om de hoeveelheid calorieën die je nodig hebt om uw huidige gewicht te blijven bepalen. Zelfs als je een kantoorbaan en zijn voornamelijk zittend, wordt u het verbranden wat calorieën boven en buiten de BMR calorieën door het uitvoeren van dagelijkse activiteiten zoals wandelen, schoonmaken, enz. Dus je wilt deze factor in.

In mijn voorbeeld zou dit 30 jaar oude sedentaire vrouw hebben een extra 276 calorieën verbrand door het doen van deze dagelijkse activiteiten. Dus om haar huidige gewicht te behouden zou ze nodig hebben om 1656 calorieën per dag verbruikt. Indien deze zelfde vrouw was matig actieve ze zou moeten 2139 calorieën. Zodat u kunt zien hoe de activiteit van invloed op uw calorie-inname behoeften.

•  Ten slotte moet u uw calorie tekort creëren om gewicht te verliezen. Tot £ 1 te verliezen per week je wilt naar een tekort van 500 calorieën te creëren en voor £ 2 te creëren 1.000 calorie tekort.

U kunt uw tekort op verschillende manieren creëren. Men kan de hoeveelheid calorieën je verbruikt te verminderen door het eten van minder calorieën in een dag. Twee kunt u de hoeveelheid calorieën die je verbrandt te verhogen door meer bewegen en drie kun je een tekort creëren door het kammen van deze twee methoden.

Als de vrouw in het voorbeeld toegevoegd 35 minuten van matige aërobe oefening ze zou branden ongeveer 200 calorieën. Dit betekent dat ze alleen hoeven te de calorieën ze eet te verminderen met 300 calorieën tot een totaal calorie tekort van 500 calorieën te creëren. Dit betekent dat haar nieuwe dagelijkse calorie-inname om gewicht te verliezen zou zijn 1356 calorieën.

Gebruik de link hieronder voor een online interactieve BMR / gewichtsverlies rekenmachine. Deze calculator toont u uw BMR en de voorgestelde calorie-inname om gewicht te verliezen.

Hints

  • Studies tonen aan dat mensen die oefening toevoegen in aanvulling op een dieet hebben de neiging om sneller gewicht te verliezen en hebben meer kans om het gewicht af te houden. Dus ik raad dat je je calorie tekort door het opnemen van lichaamsbeweging en het verminderen van calorieën te creëren.
  • Niet verminderen uw calorie-inname met te veel. Dit kan eigenlijk vertragen uw stofwisseling en ertoe leiden dat u om gewicht te winnen. Als algemene richtlijn vrouwen moeten krijgen minstens 1.200 calorieën per dag en mannen 1800 calorieën per dag. Als u wilt een 1000 calorie tekort te creëren voor de 2 kilo per week afvallen, probeer dan het toevoegen van meer oefenen voordat het verminderen van calorieën te laag.