Hoe je in aanmerking te komen controleren voor een Gezonde Familie Insurance Plan

De California Healthy Families Insurance programma is een goedkope verzekering plan voor kinderen en jongeren uit gezinnen met een laag inkomen. Het plan heeft betrekking op kinderen tot de leeftijd van 19, en zelfs als je een tiener apart wonen van je ouders, kunt u in aanmerking te komen voor uitkeringen als u niet in aanmerking voor de staat Medi-Cal dekking. Na goedkeuring van de Healthy Families plan, kinderen krijgen medische, tandheelkundige en visie voordelen.

Instructies

•  Verzamel inkomen documentatie aan u of financieel in aanmerking te komen van uw kind te bepalen. Inkomen geteld moeten worden voor alle volwassenen die leven in het huishouden en bij te dragen aan de maandelijkse kosten.

•  Voeg het totale bedrag van het bruto maandinkomen voor iedereen in het huishouden. Aftrekken maandelijkse kosten van kinderopvang van het totaal als uw kind in de kinderopvang buiten het huis en u persoonlijk te betalen voor die kinderopvang.

•  Vergelijk uw totale bruto maandinkomen van de federale inkomsten richtlijn eisen beschikbaar op de Healthy Families Program website. U moet uw grootte van het gezin en de leeftijd van uw jongste kind naar de maximaal toegestane maandelijkse inkomen te vergelijken.

•  Lees de regels immigratie om ervoor te zorgen dat iedereen in uw familie is een juridisch vreemdeling. Bijvoorbeeld, als je een permanente inwoner alien onder de Immigration and Nationality Act toegelaten, moet u een kopie van CIS indienen vormen I-55, of als je een vluchteling toegelaten tot de Verenigde Staten, moet u een kopie van uw I produceren -94 formulier waaruit blijkt dat u hebt de vluchtelingenstatus is verleend. Voor een volledige lijst van de immigratieregels, inloggen op de Healthy Families website.

•  Zorg ervoor dat de kinderen in uw huishouden voor wie u op zoek naar medische dekking op dit moment geen medische dekking onder andermans verzekering plan of niet voor de laatste drie maanden had ziektekostenverzekering.

•  Het bewijs leveren dat u en de kinderen waarvoor je solliciteert voor zijn huidige bewoners van Californië.

Hints

  • Na de oprichting van u in aanmerking komt voor de Healthy Families Insurance plan, kunt u online solliciteren of bel 1-800-880-5305 voor hulp applicatie via de telefoon. U kunt ook van toepassing in persoon. Naar een locatie in uw buurt te vinden, bel 1-888-747-1222.
  • Het verstrekken van frauduleuze informatie, bij het aanvragen van de Healthy Families Program, zal automatisch de aanvrager diskwalificeren van een uitkering.