Hoe je iets in het deksel Upper Eye Get Out of the Eye

Hoe je iets in het deksel Upper Eye Get Out of the Eye

Kleine voorwerpen, zoals een wimper, een spatje vuil of make-up, soms in het oog, vaak irritant in het oog van onder het bovenste ooglid. Tranen worden automatisch geproduceerd door het oog om te proberen uit te spoelen het vreemde voorwerp. Helaas, het object vaak vast komt te zitten op het oppervlak van het oog en de tranen alleen kan het niet verwijderen. In dit geval moet u bepaalde acties om deze te verwijderen uit te voeren.

Instructies

•  Was uw handen. Het oog is een zeer delicaat deel van het lichaam, en u niet wilt dat er geen vuil uit je handen te krijgen in het.

•  Til het bovenste ooglid zachtjes met uw vinger. Echter, probeer het oog zelf niet aan te raken met je handen als het rood en geïrriteerd kan worden.

•  Spoel het oog zorgvuldig met schoon water. Zorg dat het bovenste ooglid wordt opgetild en het water toegang het oogoppervlak gewoonlijk verborgen door het bovenste ooglid. Knipperen terwijl het oog wordt ondergedompeld in het water.

•  Kijk in de spiegel. Als je voelt dat het object is nog steeds in uw oog, proberen om het te vinden in de spiegel. Opnieuw til je bovenste ooglid. Kijk naar beneden om uw kijkhoek te verbeteren. Vraag iemand om u te helpen lokaliseren en het vreemde voorwerp te evalueren.

•  Kom in de douche en zet de ogen onder het stromend water. Houd het oog open, zodat het water kan wassen het vreemde voorwerp.

•  Verwijder het vreemde voorwerp met de hoek van een schone doek of een katoenen doekje terwijl het bovenste deksel open.

•  Zet op een donkere zonnebril. Als het oppervlak van uw oog gewond is, het kan niet volledig uw ogen te beschermen tegen de zon. Als alternatief, snijd het bovenste deel uit van een papieren beker en plaats de kop over de gewonde oog. Als het vreemde voorwerp is nog steeds in uw oog, vraag dan iemand om u naar een oogarts.