Hoe je iets Get Out of My Eye

Hoe je iets Get Out of My Eye

'Iets' in je oog kan pijn, ongemak en verminderd gezichtsvermogen veroorzaken. Wrijf je ogen als je denkt dat er iets is in het. Dit zou namelijk kunnen leiden tot krassen of het verwonden van je oog. Als je oog wordt doorboord of bloeden, raadpleeg dan onmiddellijk een arts. Zo niet, dan kunt u proberen om het vreemde voorwerp thuis te verwijderen of te werken met water of een zoutoplossing.

Instructies

•  Knipper een paar keer, zodat je ogen zich op natuurlijke wijze te reinigen. Als dit niet werkt, probeer dan het trekken aan je bovenste ooglid en knipperen wat meer.

•  Kijk in de spiegel om te kijken of u het resterende puin kan vinden in je oog. Als je iets ziet, houd je ogen open en dep het met een opgevouwen stuk vochtige papieren handdoek of een tissue. Het object zal vasthouden aan de papieren handdoek en uit te komen.

•  Spoel uw ogen met schoon water of een zoutoplossing. Dit kan gedaan worden door cupping je handen en ze te vullen met water, dan spatten het in uw ogen. U kunt ook gebruik maken van een oog spoelen station als er een beschikbaar is op uw school of op het werk. Water is nuttig bij het spoelen van de ogen wanneer ze zijn blootgesteld aan chemicaliën of andere gevaarlijke vloeistoffen.

Hints

  • De website Huisarts waarschuwt tegen het proberen om iets dat direct over het hoornvlies te verwijderen.