Hoe je iemand confronteren met Tekenen van anorexia

Anorexia is een eetstoornis die het leven van zowel vrouwen als mannen verstoort elke dag. Er zijn bepaalde tekens bewust te zijn van wanneer u van mening bent dat uw vriend of kind last heeft van dit probleem. Overgeven en het eten van zeer weinig zijn de meest voorkomende symptomen van deze aandoening. Andere waarschuwingen te consumeren dieetpillen of hun voedsel te duwen rond, zodat het lijkt alsof ze eten. De meeste mensen met deze aandoening niet wilt dat anderen weten, zodat ze proberen om het goed te verbergen. Als u denkt dat een geliefde ervaart Anorexia, zijn er manieren om dit te bespreken met hen.

Instructies

•  Wees discreet. Mensen met anorexia zijn meestal beschaamd en bedroefd met deze aandoening. Bij de eerste confrontatie met je geliefde, zeker om een ​​rustige plek te gebruiken. Creëer een omgeving die vrij is van andere mensen en afleidingen die een open gesprek zouden kunnen belemmeren.

•  Praat met haar. Vraag haar als er iets aan de hand is in haar leven. Ze kunnen openen over gevoelens van verdriet of depressie. Als dat zo is, vraag haar waarom. In eerste instantie niet brengen je gedachten en angsten over haar anorexia stoornis. Het zal meer nuttig zijn als ze voor het eerst vertelt.

•  Confronteer je geliefde. Als stap 2 geen resultaten krijgen, leg uw gevoelens. Hebben een soort houding met uw toon en uw woorden. Leg haar uit dat u zich zorgen en wensen om te begrijpen wat ze voelt. Leg haar uit dat u bent te merken veranderingen in haar gedrag en zijn bezorgd over haar gezondheid.

•  Vraag je geliefde naar een hulpverlener of een andere professional te zien. Vertel haar dat je het gevoel dat een professional de enige manier om de aandoening te helpen kunnen zijn. Suggereren dat je de afspraak te maken en zal gaan met haar.

•  Belofte om daar te zijn. Geef haar steun, liefde en een schouder om op te huilen. Wees sterk voor haar, maar toch vriendelijk en oprecht.

Hints

  • Een persoon hoeft niet om een ​​snelle oplossing te horen. Wees eerlijk en geduldig.
  • Je kunt iemand niet dwingen om hulp te krijgen. Niet zelfs uw kind.
  • Zorg ervoor dat u zijn vriendelijk, en neem een ​​extra inspanning om niet haar gevoel beschamend. Dit zal geen herstel dat mogelijk kan zijn belemmeren.
  • Zorg ervoor dat u niet de situatie te duwen. Ze hebben meer kans niet om open te stellen als je constant lastigvallen hen over hun anorexia.