Hoe je huid schimmelinfecties behandelen natuurlijk

Hoe je huid schimmelinfecties behandelen natuurlijk

Unlike meeste huiduitslag, huid infectie is het gevolg van een overmaat van de Candida albicans schimmel. Deze schimmel komt van nature voor en in het menselijk lichaam zonder problemen, maar soms reproduceert snel, waardoor een huid schimmelinfectie. U kunt schimmelinfectie behandelingen vinden door het combineren van natuurlijke home remedies met een dieet en levensstijl veranderingen.

Instructies

•  Draag losse kleding. Strakke kleding kan val vocht op het huidoppervlak, waardoor een vochtige omgeving voor de groei van gist. Bovendien kleding die wrijft kan huidirritatie, wat op zijn beurt een optimale oplossing voor de gist om te groeien veroorzaken. Selecteer daarnaast stoffen die 'ademen', zoals 100% katoen.

•  Houd uw huid schoon en droog. Frequente douches en een licht afstoffen van maïszetmeel zal het risico van verspreiding van de huid infectie naar andere delen van het lichaam te verminderen. Vermijd schrobben of krassen op de uitslag, die alleen verder irriteert je huid.

•  Verander uw dieet om een gist infectie van de huid te genezen. Gist groeit snel als het beschikt over voldoende suiker, warmte en vocht. Een dieet van snoep is het ergste wat te eten als je probeert om zich te ontdoen van een huid schimmelinfectie. Tijdelijk te elimineren alle gist brood, snoep, koekjes en zoete gebakjes, totdat de uitslag verdwijnt. Vervolgens kunt u snoep herintroduceren, een voor een, en in kleine hoeveelheden. Voeg suikervrije yoghurt om uw dagelijkse voeding om snel te doden een gist uitbraak.

•  Verwen uzelf met een all-over yoghurt spa-behandeling als je een huid schimmelinfectie. Naast het nuttigen van yoghurt, slather kamertemperatuur yoghurt op de uitslag na het douchen en laat het een kwartier te blijven. Als alternatief kan je de yoghurt rechtstreeks van toepassing zijn op een kleine uitslag en dek deze af met een schone zachte wraps om uw kleding te beschermen, zodat het op voor maximaal een uur. Herhaal dit indien nodig om de infectie te genezen.

•  Vraag uw arts over het nemen van een pauze van steroïden of antibiotica medicijnen die vaak leiden tot schimmelinfecties. Het kan moeilijk zijn om de infectie te genezen zijn als het is het resultaat van deze medicijnen. Vraag nu een alternatief voor medicatie om te zien of de gist infectie van de huid profiteert van de schakelaar.

•  verdunnen pure tea tree olie met aloë vera gel en pas het toe op de uitslag na het baden. Tea tree olie is een natuurlijke anti-schimmel en aloë is een huidbeschermende. Alles wat je nodig hebt is een paar druppels tea tree olie in een eetlepel van aloë vera. Gebruik alleen pure aloe vera.

Hints

  • Probeer anti-schimmel voet poeder op de uitslag. Probeer wrijven vaginale schimmelinfectie room in de uitslag.
  • Raadpleeg uw arts om uit te sluiten van een onderliggende aandoening als de uitslag niet binnen twee weken na het veranderen van uw dieet of het gebruik van natuurlijke gist infectie van de huid geneest doet verminderen.