Hoe je huid Melanoom Identificeer

Hoe je huid Melanoom Identificeer

Er zijn drie vormen van huidkanker en huid melanoom is de gevaarlijkste. Als je niet vroeg genoeg opsporen en behandelen van deze vorm van kanker, kan het snel fataal geworden. De American Cancer Society meldt dat meer dan 34.000 mensen ontwikkelen maligne melanoom per jaar, en van deze, meer dan 7.200 sterven. Statistisch gezien, zal een op de honderd Amerikanen deze vorm van huidkanker te ontwikkelen. Hieronder vindt u enkele visuele tekens om bewust te zijn van om het even welke problemen vroegtijdig te behandelen

Instructies

•  Denk aan uw risico op huidkanker. Als je een lichte huid en een groot deel van de tijd doorgebracht in de zon, het risico voor deze ziekte is groter. Dit betekent niet dat andere mensen niet moeten worden betrokken. Bijvoorbeeld, personen die een groter aantal moedervlekken of uniek gevormde of te zien zijn moedervlekken zijn ook een groter risico. In feite moet iedereen alert te mol veranderingen.

•  Kijk naar je huid, nagels, ogen, mond en genitaliën, dat hebben of zelfs niet zijn blootgesteld aan de zon. Sommige plaatsen komen vaker voor dan anderen voor de huid melanoom, zoals mannen rug en de benen van de vrouw. Hoewel melanoom is meestal in de kleuren zwart of bruin, het kan verschijnen als rood, wit of de kleur van je huid. Soms ontwikkelt een mol die al bestaat. Het kan echter op nieuwe gebieden van de huid. Sinds melanoom groeit langzaam; je wantrouwend over eventuele wijzigingen in uw huid na verloop van tijd zou moeten zijn.

•  Breng de "ABCD" proces om eventuele melanoom. "A" staat voor asymmetrische mol, of wanneer de twee helften van een mol niet symmetrisch zijn. Ze lijken verschillend van elkaar door kleur of vorm.

•  Pas op voor mollen met de letter "B", wat staat voor de grens, of wanneer de rand rond de mol is haveloze of wazig.

•  Wees voorzichtig met "C" verandert, of als de mol begint te kleuren te veranderen.

•  Stel uw huid niet negeren wanneer een moedervlek begint te groeien en te veranderen in "D" of diameter.

Hints

  • Nooit tweede raden. Als u niet zeker bent over een mol, zie onmiddellijk uw huid arts.