Hoe je huid Acne Heal

Wanneer de haarzakjes losraken onder de huid, de vijand komt - het puistje. Acne kan invloed hebben op die van elke leeftijd, ras en geslacht en komt vooral voor op de rug, borst, gezicht en schouders. Niemand weet echt waarom puistjes vorm. Veel wetenschappers geloven dat hormonale veranderingen en huid hygiëne kan bijdragen aan acne productie. Wat ook de oorzaak zou kunnen zijn, het probleem bij de hand is om deze verschrikkelijke, geïrriteerde bultjes te behandelen. Over-the-counter crèmes zijn beschikbaar voor acne controle en behandeling. Echter, ze bevatten agressieve ingrediënten die de huid kunnen irriteren. Natuurlijke behandelingen met het gebruik van vruchten en kruiden effectief genezen acne.

Instructies

Citroen Acne Eliminator

•  Giet 3 el. citroensap en 3 el. water in een kom. Roer de ingrediënten voor twee minuten te mengen. Citroensap bevat citroenzuur die fungeren als een natuurlijk bloedstelpend te drogen het puistje, verminderen ontstekingen, en het verwijderen van dode huidcellen die de poriën kunnen verstoppen en bijdragen aan acne productie.

•  Dab 2-4 katoenen ballen in citroensap water en breng aan acne-geïnfecteerde huid. Licht dep de huid met de katoenen bal. Niet wrijven. Wrijven het gebied kan de huid meer geïrriteerd. Zorg ervoor dat de vacht van de acne getroffen gebied volledig.

•  Laat het citroensap water om te genieten op het gezicht 's nachts. Afwassen in de ochtend met koud water. Herhaal deze behandeling eenmaal daags gedurende drie weken voor het beste resultaat.

Sweet Cinnamon Acne Cleanser

•  Giet 3 el. honing en 3 el. kaneel in een kom. Roer de ingrediënten voor twee minuten goed mengen. Honing bevat antibacteriële en antimicrobiële eigenschappen en veroorzaakt een waterstofperoxide effect bij reactie met lichaamsvloeistoffen. Kaneel bevat antioxidanten en antibacteriële eigenschappen die helpen de huid tegen bacteriën en verontreinigende stoffen te beschermen.

•  Dip 2-4 katoenen ballen in de honing kaneel cleanser en van toepassing op de acne getroffen gebied. Breng dit reinigingsmiddel om de huid voor het slapen gaan.

•  Laat het reinigingsmiddel inwerken op de huid tijdens het slapen. In de ochtend, afspoelen met koud water om het reinigingsmiddel te verwijderen.

•  Herhaal deze behandeling eenmaal per dag gedurende twee weken voor zichtbare resultaten.

Hints

  • Laat je niet ontmoedigen als onmiddellijke resultaten niet voorkomen. Binnen twee weken, moet je acne te verbeteren. Alle ingrediënten zijn verkrijgbaar bij uw plaatselijke supermarkt.
  • Altijd bezoek uw dermatoloog voordat u zelf behandelen van acne. Een dermatoloog kan beter te begrijpen uw huidtype en uw reactie op de behandeling. Lemon is niet bedoeld voor mensen met een gevoelige huid. Citroen bevat een hoge zuurgraad die kunnen irriteren en de huid verbranden als de huid is zeer gevoelig. Was altijd de handen na het hanteren van citroen en kaneel voor het maken van contact met de ogen. Als u dit niet doet, kunnen er in de ogen branden en irritatie. Als u allergisch bent voor een ingrediënten, geen gebruik maken van de behandelingen.