Hoe je hoofd wonden te behandelen

Hoe je hoofd wonden te behandelen

"Hoofdletsel" of "head wond" is een collectieve term die verwijst naar elke vorm van trauma aan de delen van het hoofd veroorzaakt door een vreemd of extrinsiek middel. Er zijn vele soorten hoofdwonden. Een gesloten hoofdwond resultaten als er een directe klap op het hoofd. Hier de schedel wordt niet opengebroken, maar er is schade aan de hersenen, want het is gegoten van het oppervlak van de schedel bij de botsing beïnvloeden (vaak voor bij motor-voertuigen ongevallen). Een doordringende wond ontstaat wanneer een vreemd voorwerp gaat door de schedel en komt in de hersenen. Dit kan worden veroorzaakt door een geweerschot wond of een steek aan het hoofd. Schedel fracturen kunnen het gevolg zijn van een slechte val of voertuigen ongeval. Bloeden op het oppervlak van de kop kan een deel van een bepaald type hoofdletsel zijn. Minor bloeden kunnen stoppen op zichzelf, waardoor er geen ernstige schade. Maar grote bloeden gevallen kan ernstige medische hulp (chirurgie) nodig. De kop is zo'n gevoelig gebied, aangezien de hersenen een deel ervan. Het is belangrijk om te onthouden dat elk type hoofdwond moet worden beschouwd als een noodsituatie, of het blijkt te ernstig of niet. Voor meer informatie over de behandeling van hoofdwonden leren, lees dan verder.

Instructies

Onmiddellijke behandeling voor Bloeden hoofdwonden

•  Bel 911 en wonen aan de gewonde persoon meteen. Gelden niet druk als de volgende aanwezig zijn: letsel aan de ogen, als bloed of heldere vloeistof lekt uit de oren of neus, als er zichtbare stukjes of fragmenten van botten in het gewonde gebied, of als er een duidelijke misvorming of deuk op een deel van het hoofd.

•  Verwijder voorzichtig het even welk voorwerp in het gebied van de wond en laat vervolgens de persoon te gaan liggen met zijn hoofd en schouders iets verhoogd. Doe deze stap onmiddellijk als u niet een van de in stap 1 genoemde Laat de gewonde gebied niet schoon de borden zien. Net verhelp eventuele storingen die het omringen. Laat het schoonmaken van de professionals.

•  krijg je een schone doek en gebruik het om druk op de wond. Breng constante druk op de wond gedurende 15 minuten. Til de doek uit totdat het bloeden stopt. Indien een weefsel reeds doordrenkt met bloed, zet dan een doek bovenop de oude. Til de doordrenkte doek. Vergeet niet, constante druk moet worden toegepast. Als er een doordringende voorwerp op het hoofd, niet druk rechtstreeks toe te passen op dat gebied, maar pas het toe in de omgeving. Druk blijven uitoefenen tot er hulp arriveert.

Icing behandeling voor hoofdwonden

•  Verhoog het hoofd en de schouders van de gewonde persoon en ijs toe te passen op de gewonde gebied te verminderen zwelling. Ice applicatie is een onmiddellijke reactie op wonden veroorzaakt door licht valt, zoals een val lager dan de hoogte van de persoon, of een val op een zachte omgeving hoofd.

•  Direct bereiden het ijs en schone handdoek. Wikkel het ijs met de handdoek voordat u het toepast op het oppervlak van de kop. De handdoek zal dienen als een schild tussen het ijs en de huid van de hoofdhuid en het zal helpen voorkomen ijs branden.

•  Plaats de ingepakte ijs veilig op de gezwollen gebied van het hoofd gedurende 20 tot 30 minuten. Deze toepassing kan om 02:58 uur herhaald worden.

Algemeen Behandelingen voor Head Injuries

•  Wees een gewonde persoon met een kleine hoofdwond. Laat haar drink veel water, samen met pijnstillers om de pijn te verminderen. Ice toepassing kan ook tijdens rust worden opgenomen.

•  Weet wat de behandeling te verwachten voor hoofdwonden veroorzaakt door bezuinigingen. In dit geval worden medicijnen door injectie toegepast, gevolgd door het reinigen van de wond. De snede wordt verder onderzocht op eventuele vreemde stoffen die kunnen worden gevangen in het gebied. De wond wordt gesloten met hechtingen of door het gebruik van huidlijm. Vaak wordt het slachtoffer geadviseerd om vaccinatie te ondergaan voor tetanus als dat nodig is.

•  Realiseer je dat onmiddellijke opname in het ziekenhuis is een must voor mensen met ernstige verwondingen aan het hoofd. Het individu kan nodig zijn om nauwlettend worden gevolgd door de sondes die operatief zijn bevestigd aan de hersenen. Deze probes worden gebruikt om de intracraniale druk van het slachtoffer onderzoeken. Als de druk wordt steeds verhoogd, dan kan het nodig zijn voor het slachtoffer naar een andere operatie ondergaan om de hoge druk te verlagen zijn. Dergelijke ingreep nodig om de levensduur van het slachtoffer slaan.

•  Weet dat constante toevoer van zuurstof nodig is door een persoon met ernstige hoofdwonden. Dat de voorziening met zuurstof verdere schade aan de hersenen voorkomen.

•  Toedienen medicijnen voor epileptische aanvallen en mogelijk hoofd infecties. Epileptica worden genomen om te staken of te behandelen aanvallen die kunnen komen met de schade. Antibiotica zijn nodig om eventuele infecties te voorkomen.

Hints

  • Om hoofdletsel te voorkomen, zorg ervoor dat u beschermende hoofdbedekking te dragen bij het doen van activiteiten zoals skateboarden, rolschaatsen, fietsen of motor te rijden.
  • Gebruik geen risico nemen. Elke verwonding aan het hoofd moet worden beschouwd als een noodsituatie, of het nu serieus of gewoon als gevolg van een lichte daling.