Hoe je het zelf Subliminal Messages Gratis

Hoe je het zelf Subliminal Messages Gratis

Terwijl onze bewuste geest handelt en reageert openlijk de hele dag, hebben we een ander deel van onze hersenen dat onbewust werkt net zo hard. Het onderbewuste brein denkt de hele dag lang. Het reageert op het milieu en waardoor we zich op een bepaalde wijze onvrijwillig. Veel mensen zijn zich niet bewust van de macht die hun onderbewustzijn heeft. Subliminale boodschappen zijn een manier om te werken met je onderbewuste brein. U kunt berichten naar jezelf te sturen, zonder zelfs maar te weten dat je ze ontvangt.

Instructies

•  Noteer het bericht dat u wilt dat uw onderbewustzijn te horen. Duw de opnameknop op uw opname software en spreek in de microfoon is aangesloten op uw computer.

•  Stel het geluidsniveau van de subliminale boodschap tot ongeveer -17 dB. Dit zal zeer rustig en moeilijk te horen. U hoeft niet in staat zijn om de boodschap duidelijk te horen om het te ontvangen.

•  Kopieer en plak de subliminale boodschap over en weer in het spoor tot hij zo lang is als de muziek die u van plan bent meer dan het naar behoren.

•  Plaats of plak een muzieknummer in hetzelfde bestand als uw subliminale boodschap. De muziek zou moeten zijn op een comfortabel geluidsniveau voor u om naar te luisteren. Het zal de subliminale boodschap domineren zodat u bewust alleen in staat zijn om de muziek te horen.

•  Bevestig dat de track bars zijn gelijk in lengte. Verwijderen of exemplaren toevoegen van uw subliminale boodschap tot de track bars zijn gelijk. Dit zal ervoor zorgen dat de boodschap die de gehele lengte van de muziek die je hebt gekozen zal overspannen.

•  Exporteer het muziekbestand als MP3, zodat je het kunt spelen op een verscheidenheid van audio-apparaten.

Hints

  • Speel de subliminale boodschap in omgekeerde voor een deel van de muziek. Deze methode werkt beter voor sommige mensen, volgens Reverse spech Technologies.
  • Luister naar je subliminale boodschappen in een comfortabele sfeer en een ontspannen gemoedstoestand.