Hoe je het meeste uit uw Apotheek Bezoek Get

Hoe je het meeste uit uw Apotheek Bezoek Get

Uw apotheek kan meer dan alleen een plek om te pick-up een recept; plaats, denk aan uw apotheker als een waardevol lid van het zorgteam. Apothekers kunnen vragen over uw medicijnen te beantwoorden, adviseren over-the-counter-behandelingen en zorgen voor monitoring diensten of home-bewaking advies voor aandoeningen zoals diabetes en hoge bloeddruk. Apothekers zijn ook verplicht om up-to-date te blijven over de nieuwste medicatie, behandeling opties en wetten in de gezondheidszorg. Het houden van uw apotheker bijgewerkt op uw medische informatie en het uiten van vragen of opmerkingen kan u helpen het meeste uit uw volgende apotheek bezoek krijgen.

Instructies

•  Voorzie uw apotheker met een volledige lijst van voorgeschreven medicijnen, receptplichtige medicijnen en supplementen die u regelmatig in te nemen. Dit kan helpen bij uw apotheker bepalen potentieel gevaarlijke interacties tussen geneesmiddelen.

•  Update uw apotheker over alle persoonlijke informatie die kan veranderd zijn, inclusief verzekering informatie, allergieën of negatieve bijwerkingen je hebt meegemaakt met enige recept of nonprescription medicijnen. Ook vertel uw apotheker als u zwanger bent of van plan om zwanger te zijn.

•  Vraag de apotheker eventuele vragen die u heeft over uw medicijnen. Deze kunnen omvatten wat het geneesmiddel is voor, hoe en wanneer deze moet worden genomen, wat de bijwerkingen zijn, of het nu beschikbaar in een generieke versie (die goedkoper kan zijn) en of het kan een wisselwerking met andere geneesmiddelen of supplementen die u neemt . Uw apotheker kan u ook adviseren over over-the-counter medicatie en supplementen.

•  Controleer uw medicijnen voor het verlaten van de apotheek. Zorg ervoor dat u begrijpt hoe de medicatie moet worden toegediend en dat je hebt alles wat je nodig hebt om het te beheren. Als het recept is een vulling, zorg ervoor dat het ziet er hetzelfde uit als de medicijnen die u de laatste keer dat het recept was gevuld ontvangen.

•  Bel de apotheker terug tijdens apotheek uur als u vragen heeft na het afhalen van uw recept. Inzicht in hoe u uw medicijnen te nemen op de juiste is belangrijk voor uw gezondheid en uw apotheker is er om u te helpen met dit.