Hoe je het leven van een kunstheup Extend

Hoe je het leven van een kunstheup Extend

Totale heupprothese (THR), dat is wel de "grootste medische vooruitgang van de vorige eeuw," heeft veranderd het leven van talloze patiënten omgaan met de pijn en beperkingen van een pijnlijke, zieke heupgewricht. Dit medisch wonder heeft miljoenen mensen krijgen hun leven weer, en heeft hen in staat om actief te hervatten, vervullen, en pijnvrij lifestyleHowever, zo groot als deze vooruitgang is, is er nog een groot nadeel endemisch in een kunstheup: Draag en scheuren. Kunstheupen, net als alle kunstgewrichten, slijten en na verloop van tijd. Echter, door het volgen van een paar eenvoudige stappen en voorzorgsmaatregelen, kunt u aanzienlijk verlengen de levensduur van uw kunstheup.

Instructies

Hoe je het leven van een kunstheup Extend

•  Vermijd hoge impact activiteiten ten koste van alles. Er is niets meer schadelijk voor de gezondheid en levensduur van een kunstheup dan hoge impact activiteiten. Activiteiten die overdreven benadrukken de heup, zoals hardlopen, joggen, springen en terug te kaatsen, dienen te worden vermeden of tot een absoluut minimum beperkt. Dergelijke activiteiten kunnen mettertijd veroorzaken kunstheup implantaat los. Wanneer dit gebeurt, zal de heup implantaat pijnlijk worden en zal uiteindelijk falen, noodzakelijk een tweede heupprothese of herziening. Kunstheup implantaten zijn zeer stevig en zeer duurzaam, en ze een persoon in staat stellen om een ​​actieve levensstijl te hervatten, maar de fysieke activiteit dient te lage impact activiteiten, zoals wandelen, fietsen, zwemmen en alle andere vormen van lage impact activiteiten worden gehouden.

•  Houd je gewicht naar beneden. Overmatig lichaamsgewicht plaatst een verhoogde spanning op een kunstheup. De heupen zijn de belangrijkste gewichtdragende gebieden van het lichaam, en zij meer van het lichaamsgewicht dan elke andere verbinding in het lichaam te ondersteunen. Overgewicht verhoogt de spanning en de belasting die op een kunstmatige heup, en kan voortijdige losmaken en slijtage van de kunstmatige heupprothese veroorzaken tijd. Door het houden van uw gewicht zo laag mogelijk, u aanzienlijk vergroten de kans dat je nieuwe heup zal duren voor vele jaren.

•  Houd uw beenspieren sterk en flexibel. De spieren in je benen, met name uw quadriceps en de hamstrings, fungeren als schokdempers. Elke keer als je een stap, je been spieren samentrekken en ondersteunen een groot deel van uw lichaamsgewicht. De sterkere en meer geconditioneerd je been spieren zijn, hoe minder stress die op uw heupgewricht wordt geplaatst. Door het inschakelen van de spieren in je been om meer werk met elke stap doet, zul je sterk toenemen van de levensduur van uw kunstheup. Oefeningen zoals fietsen, zwemmen en wandelen zijn grote manieren om uw beenspieren te versterken, als zijn gewicht oefeningen zoals leg extensions en leg curls.

•  Gebruik geen activiteiten die heup pijn veroorzaken te voeren. Pijn is een signaal, een waarschuwing, en als een activiteit veroorzaakt pijn in uw heup, stoppen doet het! En als ik pijn zeggen, ik ben niet te verwijzen naar de normale spierpijn of af en toe pijn en pijn. Die vormen van pijn zijn normaal en mag worden verwacht. Als een activiteit die je doet veroorzaakt een plotselinge, scherpe of ernstige pijn in uw heup, stop de uitoefening van die activiteit. Maak een afspraak met uw orthopedisch chirurg te hebben uw heup geëvalueerd. Het is beter om veilig te zijn en om het zekere voor het onzekere!