Hoe je haar donkerder voor Laser Removal

Laser ontharing is een bewezen proces voor degenen die wensen haren snel en efficiënt verwijderd te hebben. Als je licht haar, echter, zult u niet zo goed reageren op de laserbehandeling als die met donker haar. Dit omdat licht haar minder van de natuurlijk voorkomende melanine in de haarfollikel dat de laser targets. Het verhogen van het niveau van melanine in je haarzakjes zal het vermogen van de laser licht om de ongewenste haren te verwijderen verbeteren. De werkwijze voor het verhogen van melanine niveaus in haarzakjes tijdelijk en niet schadelijk voor de huid.

Instructies

•  Was het gebied dat is laser behandeling met een niet-schurende, zeepvrije cleanser hebben. Droog het met een zachte handdoek.

•  Giet de melanine oplossing in een spuitfles. Schud de fles te mengen tot de melanine oplossing.

•  Spray het gebied dat is laser behandeling met de melanine oplossing begint zes weken voor de laser hair-removal behandeling. Met behulp van de handdoek, veeg de overtollige oplossing rondom het gebied dat moet worden behandeld. Laat het gebied dat is natuurlijk drogen heeft gespoten.

•  Spray het gebied dat is laserbehandeling met de melanine oplossing eenmaal elke ochtend na het wassen van het gebied met een zeepvrije cleanser en het drogen van het gebied met een zachte handdoek.

Ga in voor uw laser hair-removal behandeling.

Hints

  • Vermijd cafeïne voordat de laser ontharing zodat je niet nerveus of schrikachtig.
  • Er zijn mogelijke bijwerkingen met laser ontharing, zoals een donkere verkleuring van de huid rondom het behandelde gebied.