Hoe je dieet op de werkplek

Hoe je dieet op de werkplek

Behoud van een gezonde levensstijl kan een uitdaging op het werk. Het is gemakkelijker om een ​​dieet en lichaamsbeweging te controleren thuis. Verleidingen snack terwijl werkende groot kan zijn, en vaak moeilijk te vermijden. Combineer met die banen die lange uren van zittend aan een bureau nodig, diëten op het werk is vrij veel een verloren strijd. Voorbereiding, inzet en verantwoordelijkheid, terwijl op het werk kan u helpen bij dieet, wat zou kunnen leiden tot een nieuwe, gezonde levensstijl.

Instructies

•  Bereid gezonde snacks. Plan vooruit en uw planning te evalueren om te proberen voor te bereiden wanneer u kunt snack en wat voor soort snack te nemen naar het werk. Bijvoorbeeld, als donuts zijn voorzien voor vergaderingen en speciale bijeenkomsten, vrijwilliger aan een fruitsalade of plantaardige schotel voor het evenement te voorzien. Ook, een appel, druiven of wortelen en selderij voor een vieruurtje zijn goede alternatieven voor calorierijke en vetrijke snacks.

•  Ontwikkel verantwoording. Met inbegrip van uw collega's in uw gewichtsverlies inspanningen kan u helpen een dieet terwijl op het werk te houden. Nodig werk vrienden om mee te doen in de middag wandelingen of nodigen een collega om mee te doen in de sportschool na het werk. Het ontwikkelen van een werkplek ondersteunend netwerk kan helpen voorkomen dat ongezonde keuzes op momenten van verleiding.

•  Blijf in beweging. Niet blijven zitten. Sta op en strek of lopen naar een collega's bureau om een ​​vraag te stellen. Als uw kantoor beleid staat, wandelingen rond het gebouw te nemen tijdens de pauzes. Lunch-uurs ronden moet worden toegestaan, maar contact op met uw leidinggevende. Oefenen op de pauzes en vaak betrokken zijn bij zachte stukken aan de balie zowel kan stijgen werkplek de productiviteit en verminderen de behoefte aan ongezonde snacks.

•  Drink veel water. Studies tonen aan dat het drinken van water zal het gewicht onder controle te helpen en te verbeteren diëten. Het drinken van twee glazen water voor de maaltijd helpt bij dieet en verbetert gewichtsverlies, volgens een studie van de American Dietetic Association. Het menselijk lichaam heeft een moeilijke tijd het vertellen van het verschil tussen honger en dorst. Drink water, maar niet te veel, om je honger te lessen.

Hints

  • Controleer het beleid van uw kantoor op het vervangen van uw bureaustoel met een evenwicht bal, die core spieren, die worden verwaarloosd door meer traditionele stoelen kunnen versterken. Gebruik de bal kortstondig gedurende de dag.