Hoe je dieet door het tellen van koolhydraten

Hoe je dieet door het tellen van koolhydraten

Koolhydraten zijn verantwoordelijk voor het verhogen bloedsuikerspiegel in het lichaam. Als deze stijging zich voordoet, insuline duwt de toegevoegde bloedsuiker in de cellen van het lichaam. Dit proces wordt gedacht vetafbraak voorkomen, waardoor die eet een grote hoeveelheid koolhydraten gewichtstoename. Derhalve wordt aangenomen dat het verminderen van het aantal koolhydraten geconsumeerd zal resulteren in gewichtsverlies. Hier is hoe om voeding door het tellen van koolhydraten.

Instructies

•  Bepaal hoeveel koolhydraten je gaat om te consumeren per dag. De meeste low-carb dieet raden minder dan 80 gram.

•  Kies mager vlees, zuivel- en niet-zetmeelrijke groenten zoals broccoli en paprika als de pijlers van dieet. Deze categorieën van voedingsmiddelen zijn van nature laag in koolhydraten en helpt je voelt tevreden.

•  Verminder de hoeveelheid koolhydraten die je eet door het vermijden van voedsel als pasta en wit brood. Laat de hoeveelheid koolhydraten die u van volle granen en fruit niet te verlagen, aangezien deze essentiële voedingsstoffen voor uw lichaam.

•  Plan uw maaltijden op voorhand. Schrijf op wat je van plan bent op koken en tel het aantal koolhydraten in elk gerecht. Als je merkt dat je boven je dagelijkse toewijzing, verander je menu voordat je begint te koken.

•  Gebruik een zakrekenmachine om uw koolhydraten totalen tellen vanaf elke maaltijd. Vergeet niet te schrijven deze en houdt een lopend totaal om te voorkomen dat meer dan je dagelijkse doel.

•  Houd een eetdagboek waarin je alle van de koolhydraten die u verbruikt tijdens de dag vast te leggen. Het dagboek zal u verantwoordelijk voor elke carb maken. Bij bewaring gedurende een periode van weken, zal dit tijdschrift patronen vertonen in het verbruik van koolhydraten die kunnen worden veranderd zoals nodig.

•  Koop een koolhydraat teller boek om het aantal koolhydraten in voedsel te vinden. De "Complete Carbohydrate Counter" door Kyle Cathie en "merknaam Carbohydrate Gram Counter" door Corinne T. Netzer zijn verkrijgbaar bij Amazon.

•  Zoeken kookboeken voor low-carb recepten. Sommige van deze zijn geschreven met een low-carb dieet in gedachten, zoals "15-Minute Low-Carb Recepten: Instant Recepten voor Diners, Desserts, en Meer" door Dana Carpender en "Lauri's Low-Carb Kookboek: Rapid Weight Loss met Bevredigend Maaltijden ! ' door Lauri Ann Randolph. Vind deze boeken op Amazon.

•  Leer welke voedingsmiddelen koolhydraten in hen verborgen, zodat u deze nauwkeurig kan tellen. Deze bevatten vaak crèmes, kazen, suikervrije producten en kunstmatige zoetstoffen.

Hints

  • Vergeet niet om de koolhydraten die u verbruikt in de extra's in uw dieet, zoals de crackers gegeten met uw soep tellen.
  • Probeer niet om totaal koolhydraten te verwijderen uit uw dieet, omdat ze een kwaliteit bron van energie voor je lichaam.
  • Neem contact op met uw arts voordat u drastisch het aantal koolhydraten verminderen in uw dieet.