Hoe je Cystic Fibrosis met slijm-Dunner Drugs Behandel

Hoe je Cystic Fibrosis met slijm-Dunner Drugs Behandel

Cystic fibrosis (CF) veroorzaakt de productie van dikke slijm dat verzamelt in diverse organen en veroorzaakt chronische respiratoire en spijsverteringsproblemen. Slijm dunner drugs maken het makkelijker om files te wissen en bestrijden van infecties veroorzaakt door bacteriën groeien in verdikte slijm. Behandeling kan leiden tot gewichtstoename, de opname van voedingsstoffen en een betere longfunctie.

Instructies

Gebruik Slijm-Dunner geneesmiddelen voor de behandeling Cystic Fibrosis

•  Gebruik slijm dunner drugs te breken de overtollige DNA ontstaat wanneer witte bloedcellen bestrijden bacteriën zitten in je longen. Drugs, zoals dornase alfa of Pulmozyme, rechtstreeks toegediend aan de luchtwegen via een vernevelaar. Wanneer overmaat DNA werd opgebroken slijm dunner en gemakkelijker uit de longen door hoesten.

•  Adem in hypertone zoutoplossing twee keer per dag door middel van een vernevelaar. Saline is sterk geconcentreerd steriel zout water die kan worden toegediend aan kinderen vanaf 6 jaar, onder toezicht van een arts. Saline helpt duidelijk luchtwegen van bacteriën en kunnen de frequentie en ernst van long infecties. Herhaalde longinfecties kan blijvende longschade veroorzaken.

•  Gebruik klysma's om slijm opbouw in de darmen richten. -Slijm dunner medicijnen behandelen blokkades die de opname van voedingsstoffen te voorkomen en leiden tot ondervoeding. Overtollig slijm blokkeert de beweging van de spijsverteringsenzymen van de alvleesklier naar de maag.

•  Gebruik N-acetylcysteïne, een voedingsstof die niet alleen-slijm dunner effecten, maar werkt ook als een antioxidant.

Combineer Airway Clearance Technieken met slijm-Dunner Drugs

•  Gebruik de borst klappen of percussie technieken door gebonk op de borst en rug om het overtollige slijm als het omhoog wordt gebroken door slijm-dunner drugs. Chest percussie is ook bekend als Chest Fysiotherapie of CPT, en ten minste tweemaal per dag gedurende 30 minuten.

•  Gebruik de zwaartekracht om duidelijke longen te helpen door posturale drainage. Zitten of liggen op je buik met je hoofd naar beneden of opknoping over de rand van een bed.

•  mucoviscidose symptomen te behandelen door het beoefenen van diepe ademhalingsoefeningen om de longen te verwijderen. Gebruik hoesten, ademhaling-ontspanningstechnieken en hijgend te breken slijm en verplaatsen slijm van klein naar groot-bronchiale luchtwegen.

•  Verjagen slijm los met behulp van een trillende vest of gebruik positieve expiratoire druk (PEP) apparaten bronchiale luchtwegen openen.

Hints

  • Slow slijm groei door het beperken van tarwe en gluten in uw dieet en het toevoegen van knoflook, peterselie, waterkers, mierikswortel, mosterd, uien, noten, zaden en koud water vissen, zoals zalm en makreel.
  • Oefenen een paar keer per week om slijm te houden van het zich ophopen in je longen en luchtwegen gezondheid te verbeteren.