Hoe je comfortabel voelen bezoek aan een verpleeghuis

Hoe je comfortabel voelen bezoek aan een verpleeghuis

Of u van plan bent om vrijwilligerswerk te doen of een bezoek aan een geliefde in een verpleeghuis, is het belangrijk om comfortabel en ontspannen zijn. Het onderhouden banden met familie en de gemeenschap is belangrijk voor iemand die in een verpleeghuis woont, en uw bezoeken haar te helpen blijven om verbonden te voelen. Als u van plan en voor te bereiden op uw eerste bezoeken, kunt u beginnen op hun gemak voelen een bezoek aan een verpleeghuis.

Instructies

•  Kijk verder dan de fysieke verschijning van de zieken of ouderen. Denk aan hen als individuen met dezelfde verwachtingen en angsten als jij. De meeste verpleeghuisbewoners hebben foto's van zichzelf toen ze jonger waren. Stel je voor alle ervaringen die ze over hun levens hebben gehad. Kijk naar de foto's en aandenkens bracht van huis naar hun kamers te versieren. Elke persoon is individueel en uniek.

•  Vergeet niet dat zelfs als iemand wordt verward of comateus is, is er een kans van hem bereiken door aanraking en aanwezigheid. Verbinding te maken met deze mensen door hun handen of op zoek naar hun ogen. Zelfs mensen met reageren eindstadium van de ziekte van Alzheimer te vriendelijkheid en affectie.

•  Praat met jongere kinderen over het bezoek voordat je gaat. Uit te leggen dat ze ouderen kunnen zien in een rolstoel en bij wandelaars en hen voor te bereiden op het feit dat sommige misschien niet op reageren. Wees bereid om hun vragen over katheters, verschillende geuren en verward of comateuze mensen beantwoorden. Lees een aantal boeken met uw kinderen om hen te helpen begrijpen over ouderen en verpleeghuizen. Een paar van deze zijn "Zonneschijn" van Eve Bunting, "Remember Dat" door Leslea Newman en "Van oude mensen, Kikkers en Albert" door Nancy Hope Wilson.

•  Maak kennis met de verzorgers kennen en stel jezelf voor aan de andere bewoners. Zoek uit wanneer gebeurtenissen worden gepland en deel te nemen indien mogelijk. Wanneer je naar een aantal van de bewoners weet, zul je je beter voelt. De meeste ouderen genieten van het gezelschap van kinderen, en dit geeft kinderen de kans om te beseffen dat de ouderen zijn regelmatig mensen die interessante dingen te vertellen over hun leven.

•  van tevoren bellen om te zien wanneer het handig zou zijn voor u om te bezoeken. Toon hetzelfde respect zou je als je iemand in haar huis bezoekt. Zorg ervoor dat uw bezoek niet interfereert met de geplande activiteiten, zoals zwemmen, de uitoefening of maaltijden. U wilt een ontspannen bezoek te hebben. Van plan om dezelfde dingen te doen met de persoon die u bezoekt, dat je zou doen als je in haar huis bezocht. U kunt genieten van televisie kijken samen, speelkaarten of gewoon zitten en praten. Niet het gevoel dat je moet een onnatuurlijke situatie alleen maar omdat je een bezoek aan haar in een verpleeghuis te dwingen.