Hoe je calorie-inname om gewicht te verliezen berekenen

Hoe je calorie-inname om gewicht te verliezen berekenen

Bereken je calorie-inname is een van de beste manieren om gewicht te verliezen. Het tellen van calorieën om gewicht te verliezen is effectief en kan zo simpel zijn als het afzien van een of twee high-calorie voedsel items per dag. Hoe is dit mogelijk? Een pond vet is ongeveer gelijk aan 3500 calorieën. Dit betekent dat je lichaam moet 3.500 meer calorieën verbranden dan je verbruikt om £ 1 te laten vallen. Dus, bijvoorbeeld, als voor een week u uw dagelijkse grand caffe latte (190 calorieën) en de grote glazen donut (299 calorieën) over te slaan, je kon bijna 1 pond per week verliezen. Hier is de berekening: 489 calorieën X 7 dagen = 3489 calorieën. Dat is bijna £ 1.

Instructies

Calorieën Verplicht

•  Schat je dagelijkse calorie behoeften. Over het algemeen moet je gewicht eten van ongeveer 1.500 calorieën per dag te verliezen.

•  Bereken uw basaal metabolisme (BMR) met de volgende formules. BMR is de hoeveelheid energie die je lichaam nodig heeft om te functioneren. We gebruiken ongeveer 60 procent van de calorieën die we consumeren elke dag voor basis lichaamsfuncties zoals ademhaling.

Vrouwen: BMR = 655 + (4,35 x gewicht in kilo's) + (4.7 x lengte in centimeters) - (4.7 x leeftijd in jaren)

Mannen: BMR = 66 + (6,23 x gewicht in kilo's) + (12,7 x lengte in centimeters) - (6.8 x leeftijd in jaren)

•  Account voor uw dagelijkse activiteitenniveau. Afhankelijk van hoe actief je bent, zal je meer of minder dan wat de BMR berekening geeft wat je nodig hebt.

Vermenigvuldig jouw BMR met 20 (BMR X 0,20) procent als u een zittend leven.

Vermenigvuldig jouw BMR met 30 procent (BMR X 0,30) als u een licht actieve leefstijl.

Vermenigvuldig jouw BMR met 40 procent (BMR X 0,40) als je leiden matig actieve levensstijl. Matig actieve betekent dat u met een trainingsprogramma te volgen.

Vermenigvuldig jouw BMR met 50 procent (BMR X 0,50) als je erg actief, intens oefenen op een dagelijkse basis voor een lange tijd.

Vermenigvuldig jouw BMR met 60 procent (BMR X 0,60) als u regelmatig harde arbeid of atletische training doen.

Voeg de uitkomst van deze berekening terug naar uw BMR berekening om je dagelijkse calorie-eis te bepalen.

Het verliezen van het Gewicht

•  Begin met het bijhouden van het aantal calorieën dat je verbruikt per dag. Het bijhouden van uw calorieën vereist dat je leest ingrediënt labels voor calorische waarde en portiegroottes.

•  Leer de calorische inhoud van uw favoriete snacks en dranken. Er zijn vele websites en boeken die deze informatie bevatten. De site nutritiondata.com heeft informatie over vele etenswaren.

•  Vergelijk de hoeveelheid calorieën die je eet om je dagelijkse calorie-eis.

•  Begin met het elimineren van calorierijke voedingsmiddelen uit uw dieet op een dagelijkse basis. Verlaag uw dagelijkse calorie-inname tot het minder is dan je dagelijkse calorie-eis. Dit moet niet te drastisch doen echter maar langzaam in de loop van enkele weken.

U moet een calorie tekort te komen om te beginnen met het verliezen van gewicht. Hoeveel van een tekort is afhankelijk van uw situatie, maar vergeet niet dat 3500 calorieën is gelijk aan £ 1. Een tekort van 500 calorieën moet dagelijks toestaan ​​om een ​​pond te verliezen een week (7 x 500 = 3.500).

•  Weeg jezelf op dezelfde dag van elke week of elke twee weken. Gebruik je agenda of een online dagboek, zoals fitday.com om je calorie-inname en gewichtsverlies te volgen. Als er geen vooruitgang of je vooruitgang is langzamer dan wat je zou willen na het bereiken van een 500-calorie tekort, te elimineren een extra 250 calorieën per dag uit je dieet, zodat je dagelijks tekort van 750 calorieën.

•  Verhoging van het aantal calorieën dat je verbruikt als je eenmaal je gewenste gewicht hebt bereikt. Dit dient geleidelijk te gebeuren, totdat u verbruikt het aantal calorieën gedicteerd door uw dagelijkse calorie-eis.

Je zult gezonder en onderhouden van uw gewichtsverlies als je het verhogen van uw calorie-inname door het eten van gezondere voeding en het drinken van veel water.

Hints

  • Win advies in bij uw huisarts over uw dieet en voeding met betrekking tot gewichtsverlies. Ook bespreek je ideale gewicht met uw arts. Een gewichtsverlies plan zou nalatig zijn als er niet onder gezond eten. Afvallen is geweldig, maar gezond is het echte doel. Dus, samen met het tellen van calorieën, beginnen overschakelen op ongezond voedsel voor gezondere voeding en variatie toevoegen aan uw dieet. Zorg ervoor dat u veel water te drinken. Eet kleinere maaltijden, maar verhoog het aantal maaltijden dat je eet om vier of vijf per dag. Uw lichaam heeft voedingsstoffen en mineralen op een tijdige basis. Eet niet in abnormale tijden zoals vroeg in de ochtend of laat in de nacht. Dit zijn normale periodes van inactiviteit. Krijgen voldoende slaap. Gebrek aan slaap of een onregelmatig slaappatroon verstoort het metabolisme van uw lichaam. Probeer tot een gemiddelde van acht uur slaap per nacht te krijgen. Goede slaap verhoogt de bloedtoevoer naar vitale delen van uw lichaam, zoals uw hart en de hersenen. De www.fitday.com site is een geweldige manier om te beginnen met het tellen van calorieën en het bijhouden van uw eetgewoonten en gewichtsverlies. Het opzetten van een account is gratis.
  • Probeer nooit quick-fix gewichtsverlies drugs geadverteerd door vele bedrijven. Afvallen is een langzaam proces en moet gebeuren met een goede routine. Neem contact op met uw arts om zeker te zijn heb je geen gezondheidsproblemen die zal worden beïnvloed door een verandering in uw dieet. Als je ernstig obese of lijdt aan slaapapneu, moet u wellicht extra gezondheidsproblemen die professionele medische zorg nodig hebben. Ondergewicht is ook ongezond, dus controleren je goed vooruit en wees geduldig. Verloren gewicht te snel terugkeert meestal snel.