Hoe je botdichtheid Natuurlijk Verbeter

Hoe je botdichtheid Natuurlijk Verbeter

Botdichtheid, ook wel botmassa, is de meting van hoeveel gram calcium zijn opgenomen in een deel van het bot. Hoe hoger het getal, hoe sterker en dichte uw botten zijn. Zowel mannen als vrouwen bereiken hun hoogste niveau van de botmassa als ze hun 30e verjaardag te bereiken, dus dit is de standaard waartegen uw botdichtheid gemeten. Voor bepaalde aandoeningen geassocieerd met lage botdichtheid bij ouderen voorkomen, is het belangrijk om botdichtheid met natuurlijke methoden.

Hoe botdichtheid Voordelen Uw Gezondheid

Een hoge botdichtheid betekent dat je minder kwetsbaar voor het breken van botten als je ouder wordt. In het verleden zou artsen diagnosticeren osteoporose nadat een patiënt brak een van haar botten. Nu kunnen artsen uw botdichtheid te meten, vooral als u een hoog risico op osteoporose. Terwijl je jonger bent, worden je botten zichzelf altijd regenereren, het toevoegen van kalk en andere mineralen uit je dieet. Als je ouder wordt, je lichaam wordt minder efficiënt bij dit proces, waardoor je meer kwetsbaar voor het ontwikkelen van de botdichtheid ziekten.

Gezond dieet

In plaats van te vertrouwen op kunstmatige calcium, eet voedsel en drinken dranken met een hoog calciumgehalte. Sommige voedingsmiddelen en dranken omvatten spinazie, zalm, melk, kaas, yoghurt en ijs. Calcium wordt efficiënter opgenomen in je botten als je in voldoende hoeveelheden vitamine D. De meest natuurlijke manier van het verkrijgen van voldoende vitamine D is naar buiten te gaan en wat tijd doorbrengen in de zon. Daarnaast eet meer eierdooiers en levertraan, die zowel grote hoeveelheden vitamine D bevatten

Regelmatige lichaamsbeweging

Deelnemen aan een gewicht-dragende oefening op minimaal drie dagen per week helpt u uw botten te versterken. Afhankelijk van uw gezondheid, medische geschiedenis en leeftijd, kunnen deze oefeningen zijn wandelen, licht van gewicht opleiding, water-aerobics en yoga. Kijk voor weerstand trainingsmethoden, waar je tegen de zwaartekracht werkt. Wanneer u regelmatig te oefenen, je botmassa toeneemt. Het type en de intensiteit van de oefening die u kiest invloed van het percentage van de botdichtheid toeneemt dat je ervaart. Bijvoorbeeld, atleten die deelnemen aan lagere intensiteit activiteiten zoals fietsen hebben een lagere botdichtheid dan de sporters die deelnemen aan het springen oefeningen, hardlopen, powerlifting en gymnastiek, volgens de Universiteit van New Mexico.

Postmenopauzale vrouwen, Exercise and Bone Density

Als u uw postmenopauzale jaren bereiken, je ervaart een daling van oestrogeen, wat leidt tot een verlies van botdichtheid. Als u een verhoogd risico op osteoporose, te beginnen een consistente oefening programma dat gewicht-dragende oefeningen en krachttraining omvat kan u helpen om het verlies van calcium vertragen in je botten. U kunt ook omkeren dit verlies en begint het verhogen van uw botdichtheid.

Hints

  • Vermijd voedingsmiddelen met een hoog suiker en cafeïne, omdat ze uitlekken calcium uit je botten.
  • Jojo-dieet kan calcium levering van uw botten 'afbreken. Dunne mensen hebben een verhoogd risico op osteoporose, omdat hun botten minder gewicht van hun lichaam.