Hoe je borsten groter te maken zonder chirurgie of medicatie

De vrouwelijke borst komt in een verscheidenheid van grootte. In de hedendaagse Westerse maatschappij, zijn grote borsten vaak geassocieerd met verhoogde seksuele aantrekkelijkheid. Bepaalde kunstmatige en chirurgische middel van een borstvergroting, met inbegrip van implantaten, zijn populair geworden. Vanwege de aard van borstweefsel, de vergroting van borsten zonder chirurgie of medicatie moeilijk.

Instructies

•  Voer de puberteit. De borsten beginnen te ontwikkelen en groter worden wanneer een meisje binnenkomt puberteit, en ze zullen blijven ontwikkelen en te vergroten voor de komende 5 jaar. Eenmaal voltooid looptijd wordt bereikt bij ongeveer 18 jaar oud, wordt borstgrootte wezen ingesteld.

•  Word zwanger. Zwangerschap veroorzaakt een verschuiving in de door het lichaam hormonen en de melkklieren in de borsten beginnen te vergroten in afwachting van de melkproductie na de geboorte. Na de bevalling, de borsten zwellen om de melkproductie te passen, en zij zullen vergrote blijven tot spenen van de baby is voltooid. Als de melk niet meer wordt geproduceerd, zal de borsten langzaam terug naar hun pre-zwangerschap grootte.

•  Gain gewicht. De borsten zijn voornamelijk uit vetweefsel, dus als je verhoging van de vetreserves in je lichaam, zal uw borsten meestal groter op proportionele basis geworden. Terwijl het je borsten groter kan maken - - tenzij je ondergewicht om te beginnen, het toevoegen van extra gewicht aan je lichaam is niet een gezonde keuze.

Hints

  • Geen spieren zijn binnen de borsten, dus geen bedrag van de oefening zal je borsten groter te maken. Echter, kunnen bepaalde oefeningen die de borstspieren, die de borsten te ondersteunen versterken, helpen om de borsten te tillen en ze groter lijken.
  • Geen crème, lotion of kleding kan je borsten groter te maken.