Hoe je borsten behandelen Met behulp van Home Remedies

Hoe je borsten behandelen Met behulp van Home Remedies

Borsten kan gebeuren om verschillende redenen. Als een vrouw zwanger is of als ze is met haar menstruele cyclus, kunnen gevoelige borsten en pijn optreden. Dieet, voeding, hormonen, het behoud van water en overgewicht kan ook leiden tot gevoelige borsten. Als een vrouw met borsten de hele tijd, misschien fibro cysten de oorzaak zijn. Wanneer fibro cysten zijn de reden voor tederheid kunnen er knobbeltjes in de borsten en moet men onmiddellijk een arts te zien. Voor andere, minder ernstige oorzaken van gevoelige borsten, er zijn dingen die je kunt doen natuurlijk vanuit huis om de pijn te verlichten.

Instructies

•  Plaats een paar rauwe koolbladeren op de borsten en het deksel met een handdoek. Laat het ongeveer een uur en de tederheid en pijn van de borsten te verlichten binnen ten minste drie uur. Het behandelen van de koolbladeren met een handdoek is optioneel. U kunt de kool met alles wat je wilt bedekken of niet bedekken ze in het geheel.

•  Neem een zak ijs, crushed ijs is het beste, wikkel de zak met ijs in een handdoek en leg ze op je borsten. Als u niet beschikt over een zak ijs zet wat in een diepvries zak en vergeet niet om het te verpakken met een handdoek. Terwijl tot de zak ijs op je borsten, proberen om een ​​comfortabele positie die weg te vinden en te blijven. Probeer niet te bewegen. Binnen een uur de tederheid en pijn zal worden gegaan.

•  Gebruik gemalen lijnzaad in je eten of drinken. Voeg ongeveer 1 theelepel. van de gemalen lijnzaad in alles wat je eet of drinkt. Hele lijnzaad is niet verteerbaar zodat u wilt om het te vermalen in een blender of keukenmachine. U kunt het gemalen lijnzaad toevoegen aan yoghurt, eiwit shakes, granen of wat je wilt. Houd alle gemalen lijnzaad in de vriezer tijdens het wachten om opnieuw te worden gebruikt.

•  Gebruik een verwarmings-pad of een verwarmde handdoek en leg ze op je borsten om de pijn te verlichten. Laat de verwarmde kompres gedurende 15 tot 20 minuten per keer of totdat het is de pijn van gevoelige borsten versoepeld.

Hints

  • Vitamine E-olie aan de borsten dagelijks om de pijn te verlichten.
  • Haal meer calcium en selenium in uw dieet.
  • Zoek een beha die comfortabel ondersteunt je borsten. Gaan zonder een beha te vaak kunnen ze maken malser en pijnlijk.
  • Gewicht te verliezen als je nodig hebt om. Overgewicht kan je borsten meer pijn doen.
  • Drink kruidenthee per dag. Kruidenthee kan helpen spoelen van uw systeem en kan bijdragen tot het verminderen zwelling van de borsten en pijn.
  • Gebruik meer sojaproducten in je eten. Soja bevat isoflavonen die borsten kunnen afnemen.
  • Als u ernstige gevoelige borsten en pijn ervaart, raadpleeg dan onmiddellijk een arts. Dit kan oorzaak zijn voor alarm omdat je fibro cysten of borstkanker kunnen hebben.