Hoe je Body Mass Ratio Bereken

Hoe je Body Mass Ratio Bereken

Uw body mass index of BMI, is een verhouding berekend op basis van uw lengte en gewicht, en deze verhouding wordt vergeleken met een statistische norm om uw huidige lichaam te bepalen. Een BMI van minder dan 18,5 is ondergewicht beschouwd, een BMI van 18,5-25 betekent dat je op een gezond gewicht, 25 tot 30 misschien een beetje zwaar voor je lengte, en 30 of meer die er zijn potentieel zwaarlijvig. Houd er echter rekening mee, dat de BMI is een relatieve index gebaseerde statistische normen en is vaak niet geschikt voor zeer kort, lang of gespierde individuen.

Instructies

•  Weeg jezelf op een schaal en meet uw lengte met een meetlint. De gemeten.

•  Bereken uw BMI. Die metrische metingen, BMI is een eenvoudige verhouding van uw gewicht in kilogrammen gedeeld door uw lengte in het kwadraat. Bereken je BMI met behulp van kilo's en centimeters door het gebruik van deze formule: je gewicht in kilo's te vermenigvuldigen met 703 gedeeld door uw lengte in centimeters in het kwadraat.

•  Vergelijk uw BMI statistische normen. Bijvoorbeeld, een 5-meter-10-inch degene die £ 150 weegt een BMI van 21,5, ruim binnen het gezonde bereik. Maar een 5-meter-7-inch persoon die £ 180 weegt (BMI van 28.2) is waarschijnlijk te zwaar.

Hints

  • De websites van de Centers for Disease Control and Prevention en US Department of Health and Human Services bieden beide een functie die uw BMI berekent wanneer u uw lengte en gewicht in te voeren.