Hoe je bij Ruimtelijke relaties op IQ-tests te verbeteren

Hoe je bij Ruimtelijke relaties op IQ-tests te verbeteren

De beste IQ-tests onderzoeken vele aspecten van je intelligentie. Eén van de meest gebruikte IQ tests De Wechsler Intelligence Scale voor volwassenen, 3rd Edition (WAIS-III). Deze test meet mondelinge vaardigheden, non-verbale vaardigheden, verwerkingssnelheid en werkgeheugen. Voor elk domein zijn er mentale en fysieke oefeningen die je kunt doen om de prestaties te verbeteren.

Verbeter Ruimtelijke Efficiency

Tijd zelf samenstellen van puzzels. Een IQ test meet ruimtelijk inzicht niet alleen in termen van vaardigheid, maar ook met betrekking tot snelheid en efficiëntie. Werken aan je snelheid van het oplossen van puzzels zal helpen maximaliseren van dit element van ruimtelijke relaties.

Focus op 3-D Puzzels

Bouwen van complexe 3-D puzzels en modellen als een manier om uw algehele visueel-ruimtelijke vaardigheden te verbeteren. Een goede IQ test meet niet alleen uw tweedimensionale tekening, kopiëren en patroon voltooiing vaardigheden, maar ook uw vermogen om snel en correct te bouwen complexe 3-D ontwerpen.

Visueel Ruimtelijke Categoriseren

Sorteren complex artikelen in visuele categorieën is de sleutel tot het tonen sterke visuele ruimtelijke vaardigheden op een IQ-test. Praktijk te merken overeenkomsten en patronen tussen de items, ontwerpen en puzzels. Proberen te komen met nieuwe en interessante manieren om te sorteren en organiseren van de items. Vergeet niet dat de tijd is de sleutel. Zodra u uw organisatorische vaardigheden onder de knie hebt, praktijk verschuiven tussen uw visueel gespreid categorieën.