Hoe je Bell's Palsy Behandel

Hoe je Bell's Palsy Behandel

Parese resultaten Bell's bij ontsteking en compressie van de zevende hersenzenuw veroorzaken gezichtsverlamming. De aandoening treft meestal slechts een zijde van het gezicht, maar het kan soms leiden bilaterale verlamming of verlamming aan beide zijden van het gezicht. Symptomen van Bell's palsy zich plotseling en bevatten hangend aan de ene zijde van het gezicht, bemoeilijkt sluit een oog, scheuren in een oog, droge mond en veranderingen in smaak. Meestal verdwijnt Bell's palsy binnen 2 weken met of zonder behandeling. Af en toe kan de symptomen blijven hangen, maar de meeste mensen met een verlamming van Bell herstellen volledig binnen 3 tot 6 maanden.

Instructies

Behandel de Bron van Bell's Palsy

•  Val het virus. De meeste gevallen van Bell's palsy men denkt dat ze blootstelling aan een virus dat schade de zevende hersenzenuw. Deze zenuw regelt gezichtsuitdrukking en een deel van speeksel en traanproductie. Wanneer symptomen niet af te nemen zodanig, antivirale geneesmiddelen zoals acyclovir, famciclovir en valaciclovir worden gebruikt Bell's palsy behandelen.

•  Verminder zenuw ontsteking en zwelling. Palsy behandeling Bell's kunnen de steroïde prednison, samen met een antiviraal medicijn. Prednison is gericht op het verminderen van de ontsteking en de druk op de zevende hersenzenuw. Niet iedereen moet prednison nemen, en het kan reageren met andere medicatie, dus zorg ervoor dat uw arts te vertellen over alle andere medicijnen die u gebruikt.

•  Soothe oor of nekpijn met ibuprofen, paracetamol of aspirine. Warme, vochtige hitte kan ook helpen je je beter voelt.

•  Wees extra voorzichtig van het aangedane oog. Verzacht droogheid en irritatie door het gebruik van kunsttranen. Plaats een opmerking om jezelf eraan te herinneren om de druppels te gebruiken, en om het aangedane oog handmatig af en toe te sluiten door zachtjes met uw vinger.

•  Besteed aandacht aan mondverzorging. Sip vloeistof vaak om te helpen met een droge mond, en controleert regelmatig voor voedsel dat tussen je wang en tandvlees als gevolg van zwakte aan die kant van je mond kan worden aangetekend.

Hints

  • Raadpleeg uw arts meteen in om de beste optie voor Bell's palsy behandeling te bespreken. Wanneer medicatie nodig is, is het best om zo snel mogelijk na de symptomen beginnen de behandeling te beginnen. Doe alles wat je kunt om uw immuunrespons te stimuleren en te versnellen uw genezing door het nemen van voldoende rust, goed eten, en het nemen van een vitamine B-complex, terwijl u herstellend bent van Bell's palsy.
  • Operatie om te verlichten de druk op de zevende hersenzenuw wordt riskant beschouwd en wordt over het algemeen niet aanbevolen.