Hoe je 10 kilo te verliezen in 1 week zonder Enige Pillen

Het verliezen van die vervelende £ 10 kan het lijken een onmogelijke hindernis zijn. Met tal van ontgifting, voeding en maaltijdvervangers supplementen, reist de juiste weg om snel gewicht te verliezen kan ingewikkeld en kostbaar zijn. Samenleving vertrouwt op snelle oplossingen die kunnen blijken schadelijk voor het lichaam zijn. Het verliezen van gewicht natuurlijk zonder pillen of maaltijdvervangende shakes, zal de weg naar succes te effenen en te herformuleren uw oude eetgewoonten om een ​​goede gewichtsverlies zorgen.

Instructies

Gezonde Tips

•  Gooi alle koolzuurhoudende dranken. Koolzuurhoudende dranken bevatten suikers, transvetten, en ongezonde koolhydraten die kan pakken op de kilo's. Vervang koolzuurhoudende dranken met liters water. Verbruiken een minimum van 60 fluid ounces water per dag. Water spoelt vetcellen en ontgift het lichaam van nature.

•  Balans alle maaltijden. Een gezonde maaltijd mag niet meer dan 1000 calorieën en moet bestaan ​​uit 40 procent proteïnen, 40 procent groenten en 20 procent koolhydraten.

•  Begin elke ochtend met 30 minuten van cardio-oefening. Wandelen, joggen, hardlopen en fietsen zijn allemaal uitstekende cardio-activiteiten.

•  Middag activiteiten omvatten 45 minuten cardio oefening of krachtige activiteit. Voorgestelde activiteiten omvatten snelle schoonmaak van het huis, lopen trappen, zwemmen en dansen.

•  Stop met eten na 06:00 Dit is wanneer het lichaam de bloedstroom vertraagt ​​en voedingsmiddelen geconsumeerd worden niet goed gemetaboliseerd.

•  Maak een eetdagboek. Schrijf alle verbruikte elke dag en lichaamsbeweging routines voedingsmiddelen omlaag. Dit zal bijhouden vooruitgang te helpen en dienen als een herinnering van de gewicht-verlies doelen.

Hints

  • Voor de training, drink een acht fl oz glas water. Eet niet voordat je de oefening, kan dit een maagklachten veroorzaken en een "opgeblazen gevoel" door het hele lichaam. Als je frisdrank moet drinken, overschakelen op dieet, maar drink maar drie per dag. Ongezoete ijsthee is geschikt om te drinken, maar u kunt een cafeïne overbelasting ervaart, alleen te resulteren in een energie-crash in het begin van de dag. Het nemen van een wandeling in de ochtend is de beste bron van een cardio-activiteit in de ochtend. Een wandeling zal het lichaam energie en is ontspannend.
  • Niet consumeren meer dan 120 dl water per dag. Water bevat voedingsstoffen en mineralen en indien meer geconsumeerd kan een fatale overdosis. Voordat u begint met een dieet en lichaamsbeweging routine, raadpleeg dan uw huisarts om gewichtsverlies doelen en risico's van gewichtsverlies programma's te bespreken.