Hoe informatie over Pill Identification zoeken

Hoe informatie over Pill Identification zoeken

Als je onzeker bent over een verdwaalde pil in uw medicijnkastje, tas of de zak van de jeans van je tiener bent, zijn er verschillende manieren om het te identificeren. Een verscheidenheid aan instrumenten beschikbaar online en op uw openbare bibliotheek maken het vrij eenvoudig om geneesmiddelen op recept of over-the-counter geneesmiddelen en supplementen te identificeren. Ouderen en mensen die verschillende pillen per dag nemen, hebben een verhoogde kans op verwarrende medicijnen. Omdat sommige medicijnen worden genomen op een "as-nodig" basis, het is niet ongewoon om bij te houden van pillen en hun doelen te verliezen.

Instructies

Waarnemingen

•  Identificatie Drug websites vragen u om de twijfelachtige pil in detail te beschrijven. U wordt gevraagd om goed te kijken naar de markeringen, de vorm, de kleur en het type van de pil, of het nu een tablet, capsule of tablet. Apotheken vervangen vaak een generieke versie van het merk medicijn dat je hebt te nemen. U kunt wennen aan het slikken van een kleine, roze tablet met een bepaalde markering op het zijn, en dan verbaasd zijn wanneer uw recept vulling verandert in een blisterverpakking van grote, tweekleurige tabletten met een andere markering. In dergelijke gevallen kan Pil identificatie middelen bepalen of de pillen zijn een generieke vervangende of de verkeerde medicatie.

•  De meest definitieve hulpmiddel voor het identificeren van een pil is het merken of opdruk op een tablet, capsule of tablet. De markering kan een grafische logo of alfa en numerieke tekens (cijfers en letters) aan een of beide zijden van een pil te zijn. Een pil opdruk of gravering kan moeilijker vast te stellen zijn en je kan een vergrootglas nodig om duidelijk te zien is. Sommige pillen tonen een andere letter of cijfer toen op zijn kop gezet. Bijvoorbeeld, de markering kan verschijnen als W9 van het ene perspectief, en 6M toen draaide zich om. Als u nog altijd niet goed na raadpleging van een pil identifier, contact op met uw apotheker of arts.

•  pillen komen in een verscheidenheid van vormen, die verder te onderscheiden van elkaar. Correct beschrijven de vorm van een pil is een belangrijke stap in het identificatieproces. Gemeenschappelijke pil vormen omvatten rond, langwerpig, ovaal, driehoekig, vierkant, rechthoekig, diamant, halve cirkel, traan en geschulpte. Er zijn ook pillen gevormd met drie, vier, vijf, zes, zeven of acht zijden en anderen met ongebruikelijke vormen.

•  pillen zijn gemaakt in vele verschillende kleuren en tinten. Een van de meest voorkomende kleuren zijn wit, gebroken wit, tan, roze, perzik, geel, rood, oranje, groen, blauw, paars, zwart, bruin, grijs en helder. Sommige pillen hebben twee kleuren; de helft van een capsule kan wit zijn, terwijl de andere helft is blauw. Pil identificatie sites bevatten kleurkaarten die u helpen pil kleuren te bepalen.

•  Wanneer een pil wordt gescoord, heeft een inkeping of uitsparing - meestal een rechte lijn - voor het snijden van een pil in half of verdelen in gelijke delen. Een scoorde pil is makkelijker op te splitsen en helpt ook onderscheiden. U kunt geld besparen op een aantal recepten als uw arts een hogere dosis met instructies om de pillen te snijden in de helft.

Hints

  • De databases van online drug identificatie websites worden regelmatig geactualiseerd en kunnen de meest actuele bronnen voor informatie over het voorschrijven en over-the-counter drugs. Drug websites vragen om een ​​beschrijving van de twijfelachtige pil, en identificeer vervolgens op basis van uw input. Zij bieden ook informatie over de bijwerkingen van de medicijnen en doseringen. Als u niet in staat om positief te identificeren van een pil op een website zijn, probeer dan een of twee andere sites, totdat u er zeker van de pil in kwestie. Gloednieuwe pillen mag niet in de website databases nog, en in dergelijke gevallen moet u contact opnemen met uw apotheek. De standaard, gepubliceerd recept drug verwijzing hulpmiddel al jaren Physician's Desk Reference, die voorgeschreven medicijnen en foto's van pillen in verschillende doseringen geeft.
  • Elk jaar in de VS, doden en gewonden optreden als gevolg van medicatiefouten. Dit kan worden voorkomen door correcte identificatie twijfelachtige medicijnen. Als u niet in staat om je pillen te identificeren met absoluut vertrouwen met behulp van een pil identifier zijn, raadpleeg dan uw apotheker of arts. Leraren, bestuurders of verpleegkundigen kunnen een pil die moet snel worden geïdentificeerd en / of toegediend aan een student te vinden. Wetshandhavers kan ook nodig zijn om snel beslissingen op basis van pillen die ze vinden in het bezit van een persoon, of in andere situaties te maken. Online bronnen helpen definitieve drug identificatie mogelijk in seconden of minuten, indien nodig maken.