Hoe in te schrijven in Delta Dental in Californië

Hoe in te schrijven in Delta Dental in Californië

Delta Dental is de grootste tandheelkundige verzekeraar in de Verenigde Staten en is actief in alle 50 staten, evenals Washington, DC, en Puerto Rico. Terwijl Delta Dental-verzekerde patiënten die verzekerd zijn via hun werkgevers opereren via de lokale of regionale Delta affiliate, worden de opties alle particulier verzekerden 'gehouden via Delta Dental van Californië. Er zijn twee opties plan voor de inschrijving voor Delta Dental van Californië, met een gemiddelde kostprijs van $ 8 per maand.

Instructies

•  Meld u aan op de website van Delta Dental's en selecteer "California" uit het drop-down menu aan de linkerkant van het scherm, die u naar een pagina die u zal toestaan ​​om te kiezen tussen individuele en familie plannen of groep inschrijving plannen . Klik op de link die bij u past. Na het klikken op ofwel koppeling, selecteer "California" opnieuw uit het drop-down menu aan de linkerkant van het scherm, die u naar een pagina waarin de verschillende tandheelkundige plannen beschikbaar.

•  Kies het plan dat het beste past bij uw tandheelkundige zorg nodig heeft en klik op de "inschrijven online" knop aan de centrum-rechtse deel van de pagina, die u naar een pagina waarin de jaarlijkse kosten van het plan. Vanaf mei 2011 is de individueel plan kost tussen de $ 80 en $ 91 per jaar, en de plannen met betrekking tot personen ten laste kosten tussen de $ 130 en $ 217, afhankelijk van hoeveel anderen u zal hebben op het plan. Er is ook een eenmalige $ 10 inschrijvingsgeld.

•  Klik op de knop "inschrijven" onder de prijs lijst voor het plan dat u wilt kopen, die u zal nemen om een pagina om een makelaar in te voeren, als een makelaar bijgestaan ​​u, en een tandheelkundige faciliteit nummer uit een voorwaarde interne zoekmachine van Delta Dental-goedgekeurd tandartsen. Voer deze informatie in en klik op "Doorgaan" om naar de betaalpagina.

•  Voer uw betalingsgegevens en persoonlijke informatie voor uzelf en uw nabestaanden, indien van toepassing, over de betaling en de informatie pagina. Ga akkoord met de voorwaarden van de aankoop en het downloaden van een kopie van uw aankoopbewijs. Als alternatief, kies de optie van het drukken en het ondertekenen van de bestelling en per post te versturen naar Delta Dental en het ontvangen van een ontvangstbewijs voor uw plan aankoop in de e-mail.