Hoe Hydroxycut Hardcore Works

Hoe Hydroxycut Hardcore Works

Product Claims

Hydroxycut Hardcore is een aanvulling in de populaire lijn van Muscletech Hydroxycut afslankproducten. De fabrikanten van Hydroxycut Hardcore beweren dat deze formule is het resultaat van een decennium van onderzoek artsen ', en dat het product resulteert in een snelle verlies van lichaamsvet - om precies te zijn, ze beweren dat mensen met behulp van Hydroxycut Hardcore een gemiddelde van 7,9 procent te verliezen hun lichaamsvet met consequent gebruik.

Multi-Platform Proces

Het product wordt gezegd om te werken door een aanval vetverbrandende processen in het lichaam op meerdere fronten. In wezen Hydroxycut Hardcore beoogt de hoeveelheid vetverbranding hormonen in het lichaam te verhogen en tegelijkertijd veranderen signalen van het lichaam af te sluiten productie van dit hormoon.

Specifieke Steps

Eerst Hydroxycut Hard verhoogt het niveau van noradrenaline in het lichaam, vermoedelijk tot 40 procent. Norepinephrine stimuleert de beta-receptoren op vetcellen in het lichaam, waardoor deze cellen om hun inhoud vrij. Tweede, het supplement sneller productie van een middel genaamd cyclisch adenosine monofosfaat (cAMP), waarin de cellen signalen begint de afbraak van vet vrijgegeven door norepinefrine. Ten derde, Hydroxycut Hardcore beoogt de alfa-receptoren die normaal zou werken op de beta-receptoren remmen gelijk: zo het lichaam blijft vrij en vet verbranden. Ten vierde, het het enzym catechol-O-methyltransferase (COMT), die net als de alfa-receptoren werkt om vetverbranding het lichaam te stabiliseren. Ten vijfde, het product beweert te versnellen thermogenese in spiercellen door het activeren van het afkoppelen eiwitten in de mitochondriën van de spiervezels: door het werk van deze eiwitten, wordt vet verbrand als warmte.

Nadelen en gevaren

Hydroxycut Hardcore is verkocht aan serieuze bodybuilders. Een officiële blurb beveelt het voor de "echte, rode blooded, train-till-you-kots, eet-eiwit-till-u-blauw-in-het gezicht bodybuilder." Echter, Hydroxycut is ook populair bij de gemiddelde mensen die op zoek om gewicht te laten vallen, en een formulering deze intense zou kunnen leiden tot ernstige bijwerkingen. Hydroxycut is niet geëvalueerd door de FDA, en het is gekoppeld aan ernstige gezondheidsproblemen. In feite, na een aantal gevallen van ernstige leverschade bij Hydroxycut gebruikers, werd de gehele Hydroxycut lijn teruggeroepen in 2009, met inbegrip van Hydroxycut Hardcore. Of het product te allen ook ter discussie. Veel gebruikersbeoordelingen suggereren dat Hydroxycut Hardcore heeft weinig tot geen positief effect op de gezondheid of conditie.