Hoe het Rash Van Poison Oak, Poison Ivy of gifhouten Treat

Poison oak, poison ivy en gifhout zijn Noord-Amerikaanse planten die een ernstige jeukende huiduitslag creëren. De effecten van eikengif en poison ivy zijn vergelijkbaar met die van gifhout. Het veroorzaakt blaren, ontsteking, jeuk en gekleurde stoten. Het uitbreken van de jeuk, blaren en ontstekingen kan duren voor dagen. Indien onbehandeld de uitslag kan zich verspreiden naar andere delen van uw lichaam en leiden tot lichte misvormingen en ernstige jeuk. Door gebruik te maken onder alle rechtsmiddelen, kunt u effectief te behandelen uw huiduitslag.

Instructies

•  Neem een tablet van Benadryl om de vier tot zes uur. Dit is een antihistaminicum, die blokkeert histamine acties in het lichaam tijdens een allergische reactie veroorzaakt door Poison Ivy of gifhout contact.

•  Breng Caladryl lotion. Deze over-the-counter huid verdoving kan worden gebruikt om jeuk, pijn en ongemak te verlichten van huiduitslag veroorzaakt door gifhout, poison ivy en poison ivy. Breng de lotion bij de eerste tekenen van ongemak, en zorg ervoor dat wrijf in de huid zoals aangegeven. U kunt Caladryl kopen bij uw plaatselijke drogisterij.

•  Breng gekookte havermout aan de uitslag. Havermout bevat veel antioxidanten die je huid kan verzachten en te elimineren de droogheid en jeuk geassocieerd met uw huiduitslag. Kook de havermout, zorg ervoor dat het dikker als pasta, en laat afkoelen voor een uur. Breng dit mengsel aan de uitslag vijf keer per dag, vooral bij de eerste tekenen van irritatie.

•  Breng paardebloem mengsel aan de uitslag. De paardebloem bloem bevat de krachtige verbinding taraxasterol, die de huid peeling verbetert en is effectief in het elimineren van huiduitslag. Voeg 2 kopjes van de paardebloem (geen bladeren gebruiken, stengels of wortels) tot 1 kop kokend water. Roer tot de kleur omslaat pasteuze. Laat staan ​​voor een paar uur en direct toe te passen op de uitslag. Laat op het getroffen gebied gedurende 30 minuten en spoel voorzichtig af met een milde zeep. Doe dit een keer per dag.

•  Breng aloë vera gel op het getroffen gebied. Aloë vera bevat een krachtige stof genaamd slijmerige polysaccharide (MPS), die verzacht en geneest de jeuk en kleine wonden geassocieerd met gifhout, gif eik en poison ivy huiduitslag. Solliciteer aloë vera gel royaal aan de oppervlakte en laat 's nachts. Doe dit een keer per dag in het bijzonder voor het slapengaan.