Hoe het opzetten van Korg padKONTROL

Hoe het opzetten van Korg padKONTROL

Eenvoudig in ontwerp maar krachtige functie, de Korg PadKONTROL is een MIDI-studio controller met 16 trigger pads en verschillende aanpasbare functies. Vooral handig voor het maken van realistische drum delen met plug-ins, zoals de batterij, iDrum of EZdrummer, de padKONTROL kan ook een commando te activeren in uw DAW via MIDI signaal. Dit geldt ook voor het afspelen en opnemen, Mute en Solo, en de complexe automatisering taken.

Instructies

Het opzetten van de padKONTROL

•  Plaats de cd die meegeleverd met de PadKONTROL in het cd-station van uw computer. Als u een pc, selecteert u de schijf componenten die u wilt installeren. Op een Mac selecteert u de / Librarian map editor en dubbelklik op het dmg-bestand.

•  Met behulp van de meegeleverde USB-kabel, sluit de padKONTROL in een beschikbare USB-poort, en zet de schakelaar op "USB". Je moet rode cijfers zien op het LCD-scherm en zacht roze lichten verlichten van de trigger pads.

•  Open uw favoriete DAW, sampler (zoals Kontakt of MachFive) of stand-alone software-instrument en het testen van de pads. In de meeste gevallen zal de geluidsbron automatisch de padKONTROL detecteren. Op dit punt kun je aanpassen welke MIDI-functies elke pad, knop en draaiknoppen. Raadpleeg de handleiding van uw geluidsbron voor hulp bij het koppelen van geavanceerde functies van het programma om de padKONTROL.

•  Als u niet kan horen geen lawaai afkomstig van uw geluidsbron, voordat die verwijst naar uw DAW hulphandboek, controleer dan of uw geluidsbron is ingesteld om input te ontvangen van MIDI-kanaal 10 wordt standaard de pads te sturen signalen naar dit kanaal.

•  Als MIDI-kanaal 10 is ingesteld voor de ingang en u nog steeds niets hoort, controleer dan de MIDI in en uit voor dat u het nummer (DAW) of laag (sampler). Controleer of de padKONTROL is geselecteerd uit de MIDI-in drop-down menu. Controleer de MIDI-out om ervoor te zorgen dat de software of instrument bent u probeert af te spelen via uw DAW is geselecteerd. Als een MIDI-out niet is geselecteerd kan er signaal binnenkomt, maar geen geluid naar buiten komen.