Hoe het opzetten van Home Care Services

Hoe het opzetten van Home Care Services

Mensen die behoefte hebben aan thuiszorg omvatten die cliënten met leeftijd gerelateerde kwesties, handicap, handicaps of ziekten. De duur van thuiszorg kan voor zowel een korte of lange termijn.

Het regelen van thuiszorg wordt in het algemeen uitgevoerd door de klant, gecombineerd met hulp van een familielid, medische professional, of maatschappelijk werkers, samen met de mogelijkheid van een aangewezen persoon. Een klant de financiële middelen en het type van de verzekering behouden of te verkrijgen zal direct de selecties van de beschikbare, noodzakelijke en gewenste opties. In elk geval, om dienstverlening aan thuiszorg omvat hetzelfde proces.

Instructies

Kwalificeren van een plan voor de thuiszorg

•  Beoordelen van de toestand van de cliënt.
Maak een afspraak met de huisarts van de cliënt te leren als thuiszorg is mogelijk. Van de totale diagnose en prognose van de klant door alle medische professionals, zal de arts beslissen of in-home diensten zal voldoen aan de medisch-vereiste behoeften van de klant. Moet de arts akkoord met thuiszorg, zal hij of zij compileren en assembleren van de nodige medische documentatie om een ​​plan voor de thuiszorg ondersteunen.

•  Zorg voor een home health verwijzing.
De huisarts zal het verzoek van de cliënt te verwijzen voor thuis diensten, samen met kaart gebracht medisch-gerelateerde behoeften, om een ​​passende home gezondheid agentschap. Namens de opdrachtgever, een kopie van de diagnose, prognose en medisch-gerelateerde benodigdheden. Keuze van de organisatie, door de arts, afhankelijk van de aard van de medische verzekering en financiële middelen die de klant bezit zal zijn. De klant, een familielid of een aangewezen persoon zal dan worden ingericht met het agentschap telefoonnummer in om contact op te nemen en beginnen met het intake proces.

•  Neem contact op met de home gezondheid agentschap.
Bellen met het bureau. Adviseren de receptioniste dat deze oproep is gebaseerd op verwijzing van een arts, en dat je graag een intake beginnen. Na te zijn overgebracht naar een intake vertegenwoordiger, bieden complete klantinformatie, diagnose, prognose, verzoek tot in-home diensten, en de naam van de verwijzende arts. De vertegenwoordiger zal dan adviseren over de procedure van hun agentschap voor de uitvoering van de intake.

•  Vervul de intake proces.
De opname zal worden uitgevoerd in een van de drie manieren: aanvraagformulier, facility bezoek, of bezoek aan huis. Als de inname dient te worden gedaan door middel van een aanvraagformulier, de klant, kan een aangewezen familielid of een persoon het papierwerk te voltooien zoals voorgeschreven door het agentschap. Maak een kopie van het ingevulde aanvraagformulier voor de persoonlijke dossier van de cliënt. Moet ofwel een voorziening of bezoek aan huis zijn methode van inname van het agentschap dient de opdrachtgever aanwezig zijn, samen met de optie voor een klant aangewezen familielid of een persoon om deel te nemen aan het bezoek. Voor voorziening of huisbezoeken door een agentschap vertegenwoordiger, datum en tijd moet worden opgemerkt. Het doel van een intake is voor het agentschap om voldoende klanten informatie te verzamelen. De informatie wordt vervolgens doorgestuurd naar een huis gezondheid verpleegkundig consulent.

Tot vaststelling van het Plan van Home Care

•  Onderga de beoordeling.
Een-bureau gedelegeerd verpleegkundig consulent zal contact opnemen met de klant, samen met de cliënt aangewezen familielid of een persoon, met het oog op een datum en tijd voor een beoordeling te regelen. Zorg ervoor dat u de afspraak mee. Evaluatie worden uitgevoerd door een verpleegkundig consulent waar de klant gaat wonen. Naast de verpleegkundige consultant zal de cliënt en een aangewezen familielid of persoon aanwezig zijn. Het doel van de beoordeling is om de ondersteunende medische en dagelijkse levensbehoeften van een cliënt die wordt ontvangen van diensten in een huiselijke omgeving te bepalen.

•  Bepaal diensten voor onderzoek.
De specifieke diensten om thuis zorg voor de cliënt worden afgeleid uit de beoordeling. Zowel de opdrachtgever als een aangewezen familielid of een persoon zal een kopie van de beoordeling ontvangen referentie wanneer dat nodig is. Waar de diensten van een in-home verzorger, plus een noodoproep dienst, voor de klant betreft, zal de verpleegkundig consulent verwerken die regelingen. Als voor de klant het vervoer van en naar de medische en therapeutische afspraken, zal contact informatie, worden verstrekt aan de klant, evenals een aangewezen familielid of een persoon die door de verpleegkundig consulent. Andere in-thuiszorg voor de klant, zoals een bezoek aan huis gezondheidszorg verpleegkundige, beroeps en fysiotherapie, duurzame medische apparatuur, diabetes hulpmiddelen, incontinentiemateriaal, een apotheek die levert, en eventuele verdere medisch-gerelateerde diensten en leveringen zijn bij de verantwoordelijkheid van de klant, een aangewezen familielid of een persoon te regelen.

•  Onderzoek vereiste diensten.
Online zoekopdrachten dienen als de beste methode voor het onderzoeken van de diensten die ondersteunende thuiszorg bieden. Gebruik het client-evaluatie voor een verklarende woordenlijst en referentie. Mocht de behoefte aan hulp, verduidelijking of overleg over een bepaalde behoefte of dienst voordoen, neemt u contact kantoor primaire arts van de cliënt of de home gezondheid agentschap voor professioneel advies. Gebruik een programma Word-document, een notebook of schrijfblok volledig mee onderzoek dat overeenkomt met de service die nodig is, samen met het telefoonnummer. Indien mogelijk, een lijst van meer dan één bron voor elke dienst.

•  Contacteer de onderzochte thuiszorg en kwalificeren van beschikbaarheid en acceptatie.
Met behulp van het onderzoek merkt, beginnen om de genoemde diensten bellen. Bij het bellen elke service provider, leveren ze met de naam van de klant, adres, telefoonnummers van contactpersonen, de medische toestand van de cliënt, de service vereist, en de verzekering dat de cliënt bezit. Als de service of relevante product nodig is beschikbaar, en de verzekering van de opdrachtgever wordt aanvaard, dan is dit een service die behoefte van de cliënt ten goede zal komen. Moet de service niet beschikbaar zijn, of niet honoreren verzekering van de opdrachtgever, te verplaatsen naar de volgende dienst binnen hetzelfde gebied van nood.

•  Schik thuiszorg.
Zodra een dienst binnen elk gebied van nood is gekwalificeerd door de beschikbaarheid en acceptatie van de verzekering van de klant, door te gaan met het gesprek. Controleer of de dienst terecht heeft opgemerkt alle gegevens van de klant en behoeften. Plan de service met de vertegenwoordiger van de dienst. Let op de dienst gekozen, samen met de details, zoals geregeld leveringen, diensten en producten in het Word-document, notebook of schrijfblok. In een kortere manier, let op de cliënt aangewezen kalender van alle geplande diensten, afspraken en leveringen.

•  Bevestig zorgverlening diensten met de verpleegkundig consulent.
Bellen met de verpleegkundig consulent, die verantwoordelijk is voor de beveiliging en het regelen van een verzorger voor de klant. Verzoeken om inlichtingen over de gegevens met betrekking tot de zorgverlener te worden toegewezen. Noteer de naam, thuiszorg bron, contactgegevens en het schema dat de verzorger is om te werken in het Word-document, notebook of schrijfblok. Opmerking op de kalender de data en tijden dat de verzorger wordt het verlenen van service voor de klant.

Hints

  • Coördinatie van alle diensten in de thuiszorg om tegelijkertijd te beginnen is het van cruciaal belang voor het succes-en klanttevredenheid.
  • Communicatie en gevoeligheid tussen klant, de klant aangewezen familielid of een persoon, en alle vertegenwoordigers van de service is van essentieel belang.
  • Voor uitmuntendheid in de kwaliteit van de thuiszorg te bereiken, ervoor te zorgen dat alle aspecten zijn bepaald, geregeld en bedekt. De verpleegkundig consulent is de beste bron voor zowel de referentie en de zekerheid dat de behoeften van de thuiszorg voldoende zijn voldaan.