Hoe het hormoon calcitriol met Food Verminder

Hoe het hormoon calcitriol met Food Verminder

Calcitriol, de actieve vorm van vitamine D, wordt in de nieren en handhaaft normale niveaus van bloed calcium en fosfor. Te veel of te weinig calcitriol kan leiden tot ernstige bijwerkingen zoals pijn in de botten en stoornissen in het gezichtsvermogen. Verhoogde niveaus calcitriol ook leiden tot verhoogde intestinale absorptie van calcium en fosfor. Als je te veel calcitriol in je systeem, dan moet u een overmatige hoeveelheid vitamine D zodat je dieet aan te passen.

Instructies

•  Controleer voedseletiketten om ervoor te zorgen het voedsel dat u consumeren is niet verrijkt met vitamine D. Bijna al het aanbod van melk in de VS is verrijkt met vitamine D, dus het vinden van een merk dat niet. Producten op basis van melk zoals ijs en kaas algemeen niet versterkt. Ontbijtgranen kunnen bevatten toegevoegde vitamine D, zoals mei sinaasappelsap, yoghurt en margarine.

•  Vermijd het eten van vis, vlees, lever en leverproducten zoals paté, die zijn rijk aan vitamine D. zalm, makreel, tonijn, sardines en rundvlees zijn bevatten de hoogste niveaus.

•  Eet geen eigeel, want het bevat vitamine D. Maak een omelet met alleen eiwit plaats.

Hints

  • Overmatige inname van vitamine D leidt tot hoge niveaus van calcium in het bloed zodat Beperk inname van voedingsmiddelen met calcium zoals broccoli, amandelen en zuivelproducten.
  • Beperk uw fosfaat inname door het verminderen van de hoeveelheid melk, kaas, slachtafval en eieren. Acht gram melk mag per dag, samen met 1 gram kaas en een ei per dag, maar niet meer dan drie of vier per week. Eet geen slachtafval meer dan eens in de twee weken. Veel vitamine D leidt tot grote hoeveelheden fosfor en calcium in zacht weefsel.
  • Noch uw dieet noch overmatige blootstelling aan de zon kan een overdosis van vitamine D. Een overdosis van vitamine D zijn gekoppeld aan het gebruik van supplementen veroorzaken.
  • Praat met uw diëtist of arts voordat u uw dieet.