Hoe herken ik het verschil tussen Chronic & Regelmatige Hives

Hives zijn een soort van huiduitslag die het meest lijken op de benen, armen en rug. Ze lijken vaak vlekkerig, bultjes of striemen. Netelroos kan worden veroorzaakt door een verscheidenheid van medische en omgevingsfactoren. Regelmatige netelroos, die vaak worden veroorzaakt door blootstelling van de huid aan hitte, koude of zweet, zijn over het algemeen niet-terugkerende aard en mag niet leiden tot veel bezorgdheid. Chronische netelroos vaak het gevolg van een ernstige allergie (meestal een voedingsmiddel of insectenbeet) of medische aandoening die de aandacht van een arts vereist, zoals een virus. Dat het verschil tussen de twee soorten kasten is vrij eenvoudig, regelmatige netelroos weg na een korte tijd en chronische netelroos blijven weken.

Instructies

•  Controleer de kasten. Regelmatig gevallen van netelroos kan een paar uur of een paar dagen, maar niet meer dan dat duren. Chronische netelroos blijven of blijven terugkerende gedurende een periode van ten minste zes weken. Gebruik een notitieblok bij te houden van de hoeveelheid tijd die de kasten zijn gebleven op je lichaam en eventuele recidieven of veranderingen in de kasten te houden.

•  Behandel de kasten met over-the-counter geneesmiddelen, zoals hydrocortison crème en een antihistaminicum goedgekeurd voor de behandeling van netelroos, zoals Benadryl. Deze geneesmiddelen dienen zorg te dragen voor een gewone netelroos. Als de kasten niet reageren op de behandeling of verergeren, kunnen zij chronisch zijn.

•  Monitor andere symptomen. Chronische netelroos worden vaak veroorzaakt door allergieën, en dus kan gepaard gaan met ernstige symptomen zoals ademhalingsproblemen, duizeligheid en flauwvallen. Als een van deze symptomen zich voordoen, onmiddellijk een arts raadplegen.

•  Vermijd verdacht triggers. Als de kasten in de chronische, het vermijden van stoffen waarop je allergisch bent moet de symptomen te verlichten.

•  Ga naar de dokter. De arts zal allergietesten te dienen aan de trekker te identificeren en medicijnen voorschrijven om de kasten te controleren en te verlichten andere symptomen.

Hints

  • Altijd bezoek de arts als u vermoedt dat u een chronische netelroos, omdat ze een teken van een levensbedreigende allergie of medische aandoening kan zijn.