Hoe hartproblemen Detect

Hart-en vaatziekten is de belangrijkste doodsoorzaak in de Verenigde Staten. Iedereen moet maatregelen nemen om het hart complicaties op te sporen voordat ze fataal geworden. Regelmatige bezoeken aan uw arts, evenals cardiovasculaire tests zullen ervoor zorgen dat hartproblemen worden bewaard in lijn.

Instructies

•  Regelmatig bezoek aan uw arts. Jaarlijks lichamelijk onderzoek de kans op het vinden van hartproblemen. Ongewone pijn op de borst met uw arts, zodat eventuele complicaties kunnen worden behandeld en veilig bewaakt.

•  Krijg een elektrocardiogram test. Deze effectieve proef registreert de elektrische activiteit van het hart en maakt een grafiek fysieke representatie van de resultaten. Uw arts kan de resultaten te lezen en detecteren eventuele onregelmatige ritmes of spierschade.

•  Ontvang een hart MRI. Een hart MRI kan 88 procent van de gevallen van coronaire hartziekten op te sporen (zie referentie 1). Deze test is effectief omdat het niet invasief en geeft artsen een gedetailleerde weergave van het hart.

•  Voltooi een stresstest. Deze test controleert de bloeddruk, het hart en de ademhaling tijdens de patiënt loopt of draait op een loopband. Afwijkingen van hartslag of andere onregelmatigheden zal verschijnen tijdens deze test.

•  onmiddellijk naar uw arts als u hartproblemen vermoedt. Pijn op de borst of andere zorgwekkende tekenen moeten snel worden aangepakt om verdere voorkomen dat schade aan het hart.