Hoe goed stoppen met roken Cold-Turkey

Hoe goed stoppen met roken Cold-Turkey

Wel, er is goed nieuws en er is slecht nieuws over stoppen met roken cold turkey. Het slechte nieuws is dat het niet gemakkelijk zal zijn, maar het goede nieuws is dat het gemakkelijker dan te proberen om uit bed te komen na een lange nacht feesten, dat is zeker zal zijn. Dit proces omvat veel discipline en "wilskracht", speciaal als u zeer weinig steun van de mensen om je heen. Dat gezegd hebbende, laten we verder gaan met wat er gedaan moet worden.

Instructies

•  Ruim je Leefomgeving - First things first. Je moet gooien wat je nog hebt als u sigaretten gelaten. Je moet ook te ontdoen van alle parafernalia u zou kunnen hebben in verband met roken, zoals asbakken en aanstekers (zo schattig of cool als ze zouden kunnen worden). Terwijl je dit doet, denk aan de voordelen die je krijgt om te genieten van dat moment, zoals tal van jaarlijks besparen, schonere lucht, eenvoudige ademhaling, meer energie, en zelfs de terugkeer van de reukzin. Je zal zeker geld besparen en gezonder. Deze stap is om uw huis, maar ook van uw auto en eventuele andere persoonlijke plekken waar je tijd doorbrengen in.

•  Vermijd de voorkomende fouten - Sommige mensen zullen je vertellen om herinneringen op te schrijven over de reden waarom het is jouw stoppen met roken. Dat is afval. Schrijf niets naar beneden. Commit deze geheugen plaats. U moet deze herinneringen vers in je geheugen te houden. Anderen zullen je vertellen om snoep, kauwgom of zelfs hapjes mee te nemen waar u ook gaat. Nogmaals, garbage. U wilt stoppen met roken, de gewoonte niet ruilen voor een kans op zwaarlijvig. Dit is waar je nodig hebt om te oefenen, dat 'wilskracht' van jou. Niet zwak zijn, punt uit. Wat je moet doen is jezelf bezig te houden met een niet-schadelijke activiteit. Ga voor een wandeling met een vriend die niet rookt. Nippen aan wat water met ijs in plaats (kauwen op het ijs). Nou ja, je krijgt het punt.

•  Vermijd Stoppen met roken Aids - Dit is over stoppen cold turkey. Nogmaals, over discipline en "wilskracht". Stoppen met roken Aids zal alleen houden u blootgesteld aan het probleem dat veel langer, en niet te vergeten ze weg bij uw zak te eten ook. Er is geen noodzaak om tijd en geld te besteden aan deze. Wat u moet doen is de focus. Bovendien, zelfs niet na te denken over te schakelen naar lichtere rookt of alternatieven zoals kruidnagel. Dat zijn domme keuzes te maken, die weer, zal je niet overal.

•  Mold een nieuwe levensstijl voor jezelf - De eerste paar dagen zal niet gemakkelijk zijn, dus hier is wat je moet onthouden om te doen. Begin het vormen van een nieuwe levensstijl voor jezelf. Zoek alternatieve activiteiten aan maatregelen die u anders zou blootstellen aan het roken. Dat is eigenlijk het. Verander uw routine als het je past, en het behoud van uw nieuwe omgeving.

•  Doe jezelf niet te veranderen in een Prisoner - Vergeet niet, slechte gewoonten komen van herhaalde handelingen die schadelijk zijn voor u en anderen zijn (in dit geval, natuurlijk, de focus ligt op u). Maar je wilt niet om jezelf te veranderen in een gevangene dan wat dan ook, met inbegrip van het roken. De les hier is om het leven te genieten met mate. Als je uit bent met vrienden en een aantal van hen rookt en je voelt als het hebben van een, dat is prima. De sleutel is om niet laten het uitgegroeid tot een drie-pack-een-dag gewoonte. Behandelen als u zou een glas wijn (een of twee, dan is dat is het). Oefenen gezond verstand en zet je "wilskracht" te goed gebruiken!