Hoe goed is de Braun Oral elektrische tandenborstel?

Hoe goed is de Braun Oral elektrische tandenborstel?

U kunt een gezonde glimlach hebben als u zorg voor uw tanden dagelijks. Dit betekent dat het eten van minder suikerhoudend voedsel, poetsen na elke maaltijd, flossen elke dag en het zien van uw tandarts twee keer per jaar. Tandartsen raden ook aan elektrische tandenborstels die ver overtreffen eerdere modellen. Er zijn veel om uit te kiezen, waaronder 12 oplaadbare elektrische tandenborstels van Braun.

Geschiedenis

Een tandarts uit Californië, Dr. Robert Hutson, patent op de eerste Braun Oral-B tandenborstel. In 1967, Gillette kocht Braun, en in 1969, Oral-B was de eerste tandenborstel om naar de maan. In 1978, Braun begonnen met het maken elektrische tandenborstels. In 2000, Braun komt met 3 nieuwe elektrische tandenborstels om hun product lijn te voltooien.

Soorten

Braun biedt 12 verschillende Oral-B oplaadbare elektrische tandenborstels. De Oral-B Vitality Sonic tandenborstel is een van de populaire mid-priced borstels. De borstelharen oscilleren 20.000 keer per minuut. De Oral-B Vitality White and Clean heeft een polijstcup oppervlak vlekken te verwijderen. De Oral-B Triumph met Smart Guide is de meest geavanceerde tandenborstel met automatische feedback en een timer om te registreren hoe lang je borstel. Wilt u een compleet tandheelkundig centrum, probeer dan de Oral-B Professional Care 8900 DLX Oxy Jet Center, die een monddouche heeft. Het combineert lucht en water tot een systeem onder druk te creëren.

Betekenis

Volgens de Braun Oral-B website, meer artsen raden de Braun Oral-B elektrische tandenborstels dan enig ander merk. Met 12 oplaadbare elektrische tandenborstels om uit te kiezen, is er een tandenborstel voor individuele behoeften en voorkeuren van elke persoon. Consumersearch.com koos voor de Braun Oral-B Professional Care 7850 als de beste elektrische tandenborstel in klinische tests die zijn uitgevoerd in 2007 (zie bronnen hieronder).

Functie

De Braun Oral-B oplaadbare elektrische tandenborstels oscilleren, roteren en pulseren op te verwijderen plaque opgebouwd. De tandenborstels hebben een ingebouwde druksensor die de beweging van de borstelharen stopt als je te hard poetsen. De batterij duurt 12 dagen, waardoor de tandenborstels ideaal voor onderweg.

Overwegingen

De prijzen voor Oral-B tandenborstels Braun's variëren van minder dan $ 20 tot meer dan $ 100, afhankelijk van waar u de tandenborstel en welk model je koopt koopt. Nextag.com heeft een goede selectie van Braun tandenborstels, evenals Amazon.com. Amazon.com heeft een lijst van de functies van de verschillende modellen '(zie bronnen hieronder).