Hoe goed Break een Fast

Hoe goed Break een Fast

Vasten betreft de beperking of eliminatie van voedselinname gedurende tijd. Goed te breken van een snelle manier te hervatten normale eetpatroon. Hoe je begint te eten weer kan net zo belangrijk als het snel zelf. De meeste mensen vinden dat het enige tijd kan duren voordat hun lichaam in staat zijn om volledig opnieuw aan te passen om regelmatig te eten. Volg deze stappen om te leren hoe je een snel goed te breken.

Instructies

Bepaal of u hebt uw doelen door Vasten Accomplished

•  Definieer de redenen om de vasten te breken, of is het omdat je het gevoel dat je hebt bereikt uw gezondheid doelen, de opgegeven termijn zijn voltooid, of dat je ervaart te veel bijwerkingen. Vaak is je eigen lichaam zal u vertellen wanneer te stoppen, omdat je niet meer hoeft geen energie reserves, of ernstige hongergevoel zal terugkeren.

•  Overweeg over te schakelen naar een sap snel voor het eten van vast voedsel weer als je op een lange water snel geweest. Raadpleeg vasten middelen zoals Dr Ben Kim's website (zie bronnen hieronder) voor informatie over de beste manier om een ​​vasten te verbreken.

Behoorlijk Break Your Fast

•  Maak de overstap naar voedsel heel geleidelijk. Ongeveer de helft van de tijd die je besteed aan het snel terug te keren naar uw normale eetgewoonten. Beginnen met vruchtensappen en bouillon.

•  Gezien het nemen van L-acidophilus supplementen om de normale balans van bacteriën en enzymen terug te keren naar uw spijsverteringskanaal. Ze zijn meestal vrij goedkoop.

•  Ga door het drinken van veel gedestilleerd of gezuiverd water tijdens de overgangsperiode, minstens 7 tot 10 glazen, elk 8 oz., Per dag.

•  Kies voedingsmiddelen met een laxerend effect voor uw eerste vaste maaltijd, zoals kersen, druiven of pruimen. Zuurkool is ook nuttig in deze tijd. Het helpt bij het herstellen van de bacteriële balans in je lichaam.

•  Wacht een paar uur na het eten van uw eerste vaste maaltijd om ervoor te zorgen dat je niet ziek maken. Als alles goed gaat, kunt u weer eten van uw normale, en hopelijk gezond, dieet snel. Vergeet niet om goed en voedzaam eten na het breken van een snel aan vitaminen en mineralen te herstellen op uw systeem.

Hints

  • Het wordt algemeen beschouwd als belangrijk te worden onder medisch toezicht tijdens een langdurige vasten, vooral als je wordt behandeld voor specifieke medische aandoeningen of als u het nemen van geneesmiddelen op recept.
  • Roep onmiddellijk medische hulp als zich symptomen van het vasten, zoals flauwvallen en gastro-intestinale pijn, te ernstig.