Hoe Give Up Zoetstoffen

Hoe Give Up Zoetstoffen

Anders dan de smaak, er is geen voordeel voor de consumptie van kunstmatige zoetstoffen, want er zijn vele redenen waarom ze niet bevorderen van een goede gezondheid. Om te beginnen, vaak leiden ze tot gewichtstoename in dat ze verstoren het lichaam in staat is om een ​​levensmiddel ware zoetheid ontcijferen, hetgeen leidt tot verwennerij. Het probleem is, waardoor ze up is moeilijker dan het in eerste instantie lijkt, als ze zijn opgenomen in zoveel voedingsmiddelen verkocht vandaag. Het duurt meer dan de loutere afzien van de pakketjes op tafel restaurant. Hoewel het een uitdaging om ze gesneden uit uw dieet, het is niet onmogelijk.

Instructies

•  Verminder uw inname geleidelijk. Begin bijvoorbeeld door af te zien van de pakketten zelf. Zoals vermeld, zijn kunstmatige zoetstoffen die in veel producten, dus stoppen met cold turkey allemaal tegelijk kunnen blijken overweldigend te zijn. Zodra je deze eerste stap hebben genomen, begint het uitsnijden van andere dingen, een voor een, zoals light frisdrank een week en vetvrij snoep de volgende.

•  Vervang elk gederfde punt met een gezonde een. Een veel voorkomende misstap met het opgeven van slechte gewoonten is om ze te vervangen door iets anders ongezond. Wat je ook doet, niet kiezen voor gewone suiker in je koffie in plaats van een kunstmatige zoetstof. In plaats daarvan nemen zoete vruchten in uw dieet, zoals ananas of bananen.

•  Voeg gezonde zoetstoffen aan uw dieet, zoals stevia. Het is een breed toegankelijk kruid dat is honderden keren zoeter dan suiker. In tegenstelling kunstmatige zoetstoffen, het gezonder in dat het niet gooi je lever en alvleesklier een lus, en niet verwerking van hunkeren de hersenen veranderen. Plus, het is zo goed als vrij van calorieën.

•  Voorraad op eiwit. Overdrijf het niet door gorging op pizza een vlees lover's, maar zorg ervoor dat u voldoende gezond mager vlees, zoals vis of kip te krijgen. Ook plantaardige eiwitten zoals bonen en broccoli zo goed werkt. Volgens Susan Dopart, een geregistreerde diëtist die werkt voor de Huffington Post, dit is een gezonde manier op te vullen en verlangen van uw lichaam naar zoetigheid te verminderen.