Hoe gezonde & Skinny Get

Hoe gezonde & Skinny Get

Het is belangrijk om te beseffen dat alleen maar omdat je dun of zelfs mager bent, betekent niet dat je gezond bent. Terwijl de media en de samenleving duidelijk maken dat er niet zoiets als "te mager" deze dagen, dat is niet het geval. Echter, overgewicht kan betekenen dat je ongezond bent ook. Gezond en mager zijn betekent slank, niet ondergewicht. Niet verhongeren jezelf. Om gezond en mager te krijgen, proberen om een ​​gezond dieet en een fitness georienteerde levensstijl te volgen.

Instructies

•  Voer cardiovasculaire oefening ten minste drie keer per week gedurende 45 tot 60 minuten per keer. Het exacte bedrag en de dagen dat je oefening is afhankelijk van uw eigen gezondheids- en doelen. Enkele voorbeelden van cardiovasculaire oefening, zoals zwemmen, hardlopen en fietsen. Het is gezond voor je hart, en verbrandt calorieën om u te helpen uw doel te bereiken ook.

•  Vul een full-body krachttraining routine twee keer per week. Per de Mayo Clinic, spieren verbrandt meer calorieën dan vet doet. (Zie Referentie 3.) Zo zal de spier bijdragen aan uw inspanningen om gezond en mager te krijgen. Als een extra voordeel, gewicht opleiding hervormt het lichaam en verhoogt de sterkte van de botten.

•  Eet een gezond dieet. Ook al heb je een dieet om mager te krijgen, je moet nog steeds de voedingsstoffen om je gezond te houden. Per CNN, een gezond dieet omvat groenten, vlees, zuivel, brood en gezonde vetten. (Zie Referentie 2.) Consumeer een dieet dat is vol van groene bladgroenten en magere eiwitten, zoals kip.

•  Verminder uw grootte van de porties. Dit is belangrijk, zelfs als je eet heel gezond voedsel. Als je gewend bent aan het eten van een groot stuk van de kip of ander vlees, proberen om dat gedeelte in tweeën gesneden. Een goede portie vlees is 3-4 gram. Voeg meer salade of groente om je te vullen. Voor een vulling salade optie, omvatten romaine sla, gegrilde kip en misschien zelfs zwarte bonen. Vermijd romige dressings en kaas als ze relatief veel vet en calorieën en kan uw inspanningen ontsporen.

Hints

  • Drink minstens acht glazen water per dag.
  • Raadpleeg een arts voordat u begint met een gewichtsverlies of fitness programma.