Hoe gezonde Gedeeltes Eat

Hoe gezonde Gedeeltes Eat

U hebt waarschijnlijk gehoord dat het eten van gezonde delen is een van de sleutels tot het verliezen van gewicht effectief. Helaas, net als veel andere mensen, kunt u zeker weet wat een gezond-sized portie eigenlijk is. Met porties verhogen in de afgelopen tientallen jaren, vele malen wat je geserveerd is geen gezonde portiegrootte. Dus hoe kun je leren om gezonde porties eten?

Instructies

•  Leer jezelf op een gezonde portie maten. Plan om enige tijd te onderzoeken wat de juiste portiegrootte is voor alles wat je eet. Volgens Prevention.com, een goede vuistregel is dat een gezonde portie fruit, groenten of granen ongeveer de grootte van uw gesloten vuist zou moeten zijn, terwijl een gezonde portie vlees is ongeveer gelijk aan de grootte van de palm van je hand . Nadat je in de gewoonte van het controleren op de juiste portiegrootte voor alles wat je eet voor een tijdje, dan heb je een beter gevoel van wat een gezonde portie grootte is te krijgen en zullen minder snel te veel eten te wijten aan onwetendheid.

•  Gebruik visuele cues. Visualiseer de juiste grootte van de porties op je bord. Uw vlees of eiwit dient te nemen van een kwart, granen of rijst een ander, en fruit of groenten moet vullen de andere helft. Sommige mensen hebben zelfs vond het nuttig om speciale platen te kopen met deze markeringen op hen als een in-your-face herinnering om hun porties te controleren.

•  Snack slim. Individueel verpakte snacks, zoals mueslirepen of yoghurt bekers, zijn een slimme manier van het vasthouden aan een gezonde portie grootte wanneer je snacken. Echter, als het gaat om snacks zoals popcorn, noten, of chips, kan de dingen een beetje lastiger. Een goede manier om vast te houden aan een gezonde grootte van de porties als je snacken op punten als deze is om de tijd te nemen om te scheiden van de grootte van de porties zelf met behulp van plastic zakjes of kleine containers.

•  Dien één portie per keer. Het kan nuttig zijn om het hele bord pasta op tafel te brengen, maar dit zal je veel meer kans om seconden duren en veel eten. In plaats daarvan, te scheiden van een gezonde portie grootte van het voedsel op een bord of een andere houder en laat de rest van het voedsel buiten bereik.

•  Denk aan de waarde van wat je eet. Vergeet niet dat u meestal wegkomen met het eten van veel meer van gezonde, low-calorie voedsel dan je kunt met voedingsmiddelen die weinig voedingswaarde hebben of zijn laag in calorieën. Beslissen of het echt de moeite waard om een ​​hele plaat van salade op te offeren voor dat de ene helft van een candybar die dezelfde hoeveelheid calorieën heeft.