Hoe gezonde Frozen Foods zoeken

Hoe gezonde Frozen Foods zoeken

Diepvriesproducten zijn een handige manier om te eten op de gaan, maar vaak keren ze bevatten een hoog gehalte aan calorieën, vet en natrium. Diepvriesmaaltijden hebben een lange weg van de originele tv-diners, maar er zijn veel meer additieven dan vroeger. Je hoeft niet naar de smaak compromis om gezond te eten, en soms grijpen een bevroren maaltijd is de enige kans die u hebt om te eten tijdens een drukke dag. Zelfs als je nodig hebt om bevroren voedsel te kopen, er zijn veel gezonde opties die verminderde natrium en calorieën bevatten, maar kom met een volle smaak.

Instructies

•  Lees de etiketten en zorg ervoor dat u het kiezen van diepvriesproducten die minder dan 400 totale calorieën bevatten. De gemiddelde persoon wordt verondersteld tot 1200 to1600 calorieën per dag verbruikt dus het kiezen van een bevroren maaltijd die ongeveer 400 calorieën valt kunt u houden in het dagelijkse toegewezen hoeveelheid calorieën.

•  Kijk voor items die minder dan 800 milligram natrium hebben. Men moet minder dan 2300 milligram zout per dag consumeren om de kans op hoge bloeddruk, hoge bloeddruk of andere hartproblemen verminderen. Veel diepvriesproducten komen met een hoge hoeveelheid natrium om te helpen met het behoud proces, maar meer en meer bedrijven beginnen diepvriesproducten te maken met een verminderde natrium, wat beter is voor je hart en gezondheid.

•  Zorg ervoor dat bevroren voedingsmiddelen bevatten minder dan 15 gram vet. Gewoon omdat je eet voor het gemak betekent niet dat uw calorie-en vetinname moet hoog zijn. Vind gezonde levensmiddelen door te zoeken naar labels die "met laag vetgehalte" of "light" te zeggen.

•  Koop vers fruit en groente, in tegenstelling tot diepvriesproducten. True, ze gemakkelijker maar het invriezen kan nemen veel van de vitaminen en mineralen die nodig zijn voor een gezonde voeding. Als u nodig hebt om bevroren fruit of groenten te kopen, zorg ervoor dat het vet, natrium en suikergehalte te controleren.