Hoe gezond te eten bij Wendys

Hoe gezond te eten bij Wendys

Het eten van fast food kan gevaarlijk zijn voor uw gezondheid als je het elke dag tegenkomen of weinig aandacht aan wat je eet. Sommige fast-food sandwiches hebben bijna 1000 calorieën. Voeg de frieten en frisdrank en je inname van meer calorieën dan je nodig hebt voor de dag. De meeste fast-food restaurants, waaronder Wendy's, bieden nu meer keuzes op het menu, dus een voeding-bewuste persoon kan gezond eten en goede keuzes maken voor zijn of haar familie. Om gezond te eten bij Wendy's, substituut, speciale bestelling, kies kleinere maten en pick calorierijke voedsel over verzadigd vet of suiker gevuld voedingsmiddelen.

Instructies

Hoe gezond te eten bij Wendys

•  Vervang het voedsel. In plaats van frieten met je broodje, een salade. Kant salades hebben 35 calorieën. Als je niet van salade, probeer het Mandarijn oranje beker met 80 calorieën. De besparingen op calorieën worden veel gezien het feit dat een grote friet heeft 550 calorieën. Zelfs een gepofte aardappel is lager in calorieën en vet dan frietjes. In plaats van een frisdrank, substituut water. Een kleine Coke 140 calorieën door de suiker. Je zou kunnen kiezen voor een light frisdrank, maar light frisdranken zijn niet goed voor het lichaam. Water is een verstandiger keuze.

•  Vraag om een speciale bestelling. Vraag naar de hamburger of broodje kip minder worden broodje. Vraag om de mayonaise te houden op je boterham. Als je met een salade, vertel hen niet in de krokante noedels te zetten, en vraag een vetarme of magere dressing in plaats van de gebruikelijke dressing.

•  Kies kleinere maten. Als u aandringen op de hogere-calorie en -fat verzadigd voedsel, kiezen kleinere maten. Een kleine friet heeft 340 calorieën in vergelijking met de grote friet 550 calorieën. Een junior hamburger heeft 220 calorieën; dat een triple met alles weegt 960 calorieën. Als u uw tijd en geniet van je eten, zal je tevreden zijn met de kleinere maten.

•  Kies calorierijke voedsel. Wendy's chili is een calorierijke voeding. De kleine chili is 190 calorieën, de grote is 280 calorieën. Eiwit is 14 gram voor de kleine chili en 21 gram voor de grote chili. Vanwege de bonen en vlees, chili is hoog in goede koolhydraten, eiwitten en vezels. Dit maakt het een calorie-dichte voedingsmiddelen. Het Mandarin kipsalade en kip Caesar salade zijn 180 calorieën en bevatten eiwit uit de kip evenals vezels uit de greens. Een ultieme kip gegrilde sandwich is 320 calorieën. Het eiwit is 28 gram en het broodje is tarwe, het toevoegen van vezels in uw maaltijd.

•  Lees de informatie over voeding. Fast-food restaurants plaatsen hun voedingswaarde-informatie. Wendy's informatie is ook beschikbaar op hun website, wendys.com. Neem de tijd om te kijken over de calorieën, verzadigd vet, koolhydraten, zout en suiker kolommen genoteerd op elk voedingsmiddel. Het zal u misschien verbazen wat voedingsmiddelen zijn veel te duur in calorieën en vet, en wat voedingsmiddelen zijn goede keuzes voor een gezonde maaltijd.

Hints

  • Aanbiedingen Wendy's glutenvrije artikelen.
  • Wendy's heeft verlaagd vetgehalte zure room voor gebakken aardappelen.