Hoe gezond te eten bij Lone Star

Hoe gezond te eten bij Lone Star

Gezond eten is een lifestyle keuze die kan worden gevolgd, ongeacht waar een persoon eet. Lone Star Steakhouse heeft veel keuzes op het menu die gezond zijn. Volg de onderstaande tips voor gezond eten bij Lone Star Steakhouse.

Instructies

•  Kies uit het menu dat lager in calorieën tellen dan anderen zijn. Voor een voorgerecht, de Chicken Tenders zijn de beste keuze met slechts 378 calorieën per portie. Als het eten van biefstuk, de Vijf-sterren Filet is het beste met 738 calorieën. De gegrilde kip en zalm zijn veel gezonder, met slechts 186 en 240 calorieën respectievelijk. Voor kanten, kiest gestoomde groenten met slechts 71 calorieën of Texas Rijst met slechts 80 in plaats van een gebakken aardappel die 663 heeft.

•  Eet maaltijden die weinig vet. Als het proberen om het vetarm te houden, kan het verstandig zijn om steak helemaal overslaan. De gegrilde kip heeft slechts 2,4 gram vet; de zalm heeft 10,8, terwijl de gezondste steak heeft meer dan 60 gram vet. Dat is de Vijf-sterren 9 ounce filet weer. Voor kanten, de gestoomde groenten en rijst zijn weer de beste keuze, met 1 en 2 gram vet, terwijl de zoete aardappel heeft 8 en de gebakken aardappel heeft 18.

•  Zorg cholesterolverlagend keuzes. Als het eten van biefstuk, de Vijf-sterren filet heeft 180 mg cholesterol, en de kip en zalm hebben elk 96 mg. Alle zijden relatief lage cholesterol.

•  Bestel dingen die weinig natrium zijn. De beste optie voor een zoutarm dieet is de gegrilde kip, met slechts 108 mg natrium. De Vijf-sterren filet heeft 126 mg, gevolgd door de 11-ounce Delmonico met 176 mg, en de New York Strip met 210. Bestel blauwe kaas dressing voor de salade, die slechts 13 mg heeft. De beste kant is een zoete aardappel met slechts 37 mg natrium.

•  Volg een koolhydraatarm dieet, terwijl het eten bij Lone Star. Gelukkig is dit de plek om te eten voor een low-carb dieet. Alle van de steaks, kip en zalm hebben geen koolhydraten at all. Vermijd de Franse en de duizend-eiland saladedressings. Ook voorkomen dat de aardappelen die elk meer dan 100 gram koolhydraten.