Hoe gezond te eten bij een Aziatisch restaurant

Als u geïnteresseerd bent in het vasthouden aan een dieet zijn, het eten van Aziatisch eten kan lijken als een taille buster. Wat velen zich niet realiseren is dat de Aziatische keuken kan eigenlijk heel gezond voor je, afhankelijk van een aantal van de beslissingen die je maakt. Zoals met de meeste andere vormen van etnische voedingsmiddelen, zijn er zowel gezonde als ongezonde soorten Aziatische gerechten.

Instructies

•  beknibbelen op de rijst. Probeer weg te blijven van gebakken rijst, die ongelooflijk hoog in calorieën en vet te dwalen. Gestoomde rijst is een iets gezondere optie, maar kan de beste keuze voor u zijn als u probeert om de hoeveelheid calorieën en koolhydraten die je eet te verminderen. Als je gaat om rijst te eten, moet u kiezen voor een zeer kleine portie.

•  Vul je bord met gestoomde groenten. Hoe meer groenten je eet, hoe beter je zal zijn wanneer u ziet dat uw dieet niet mislukken. Groenten zijn zeer vullend, vooral door de grote hoeveelheid vezels die zij bevatten. Ze zijn ook zeer laag in calorieën, waardoor ze dieet-vriendelijk.

•  Vermijd het eten van gefrituurd voedsel bij Aziatische restaurants. Dit betekent loempia's, Chinese noedels, donuts en General Tsao's kip. Hoewel het eten van deze en andere gefrituurde voedingsmiddelen met mate kan niet helemaal dood je dieet, is het het beste om ze helemaal te vermijden als je de zorg over het beschermen van je hart en geen groter gewicht op de lange termijn.

•  Ditch de sojasaus. Hoewel het goed zal ondergaan, is zeer hoog in calorieën en natrium. Als je gaat om het drinken van water met je Aziatisch eten, zal sojasaus ertoe leiden dat u om het te behouden en uiteindelijk zal ertoe leiden dat u water gewicht. Als u kiest voor een gestoomde groenteschotel dat een donkere saus bevat, vragen om een ​​witte of heldere saus om jezelf te voorkomen dat het eten van ongewenste sojasaus.

•  Eet wat sushi. Als je het nog niet hebt geprobeerd, overwegen dit te doen. Het wordt beschouwd als een van de belangrijkste redenen dat Japanners neiging om veel langer leven dan mensen in de Verenigde Staten. Net als de meeste andere soorten vis, zal sushi helpen je hart te beschermen, maar ook zorgen dat u een vol gevoel sneller en langer.

Hints

  • Vermijd gerechten die uitsluitend bestaan ​​veel suiker groenten, zoals erwten en wortelen.
  • Probeer altijd te kiezen voor kip in plaats van varkensvlees of rundvlees, met uitzondering van General Tsao's.
  • Vergeet niet dat lo-mein is niet veel gezonder dan rijst, maar kan meer vulling lijken voor sommige mensen.
  • Wees niet bang om nieuwe dingen bij het eten van Aziatische gerechten uit te proberen.
  • Niet altijd jezelf beperken van de Aziatische gerechten die je liefde. Het eten van het af en toe kan geen kwaad uw dieet te veel.