Hoe gebruik Zeezout voor een laxeermiddel

Hoe gebruik Zeezout voor een laxeermiddel

Zeezout is een natuurlijk alternatief voor agressieve chemische laxeermiddelen. Ongeraffineerd zeezout is te verkiezen boven geraffineerde keukenzout omdat het mineralen die ons lichaam nodig heeft bevat. Zeezout laxeermiddelen worden ook gebruikt als folk remedies voor verkoudheid en infecties van de luchtwegen. De meeste mensen geven de voorkeur aan de zee zout laxeermiddel te gebruiken in de avond om niet te worden gestoord door werk of andere verplichtingen. Het laxeermiddel kan worden genomen in de ochtend, maar wees bereid de hele dag thuis te blijven.

Instructies

•  Kook twee liter water. Laat het water afkoelen tot thee temperatuur (ongeveer 70 graden). Meng twee eetlepels ongeraffineerd zeezout in het water.

•  Drink het water en zout mengsel. Het drinken van zout water kan moeilijk zijn voor sommige mensen. Citroen- of limoensap toe te voegen aan de smaak te compenseren als dit een probleem is.

•  Wacht tot de laxerende om op zijn beloop. Zorg ervoor dat je in de buurt van een badkamer, als het laxerend werkt snel.