Hoe gebruik Zantrex 3 Dieet Supplement

Zantrex 3 is een populaire over-the-counter-energie en dieet supplement dat de mogelijkheid om gebruikers te helpen gewicht te verliezen heeft. Zantrex 3 is ephedra vrij en beschikbaar op tal van nutritionele winkels en retailers, zoals Wal-Mart en Target. U kunt Zantrex 3 gebruiken als een dieet aan te vullen; maar je moet in gedachten houden dat het gewicht-verlies en energie-gerelateerde vorderingen van de pil zijn niet geëvalueerd door de FDA.

Instructies

•  Aankoop Zantrex 3 tot Drugstore.com. Koop de kleinste versie (84 capsules) om de effectiviteit van de pil te testen. Dit bedrag zal duren ongeveer twee weken, en kan u een idee te geven als u wilt doorgaan met het nemen van de voeding aan te vullen.

•  Neem de eerste dosis van Zantrex 3 30 minuten voor je ontbijt eet. Consumeer twee pillen samen met een volledige 8-oz. glas water.

•  Herhaal dezelfde dosis voor lunch en diner. U zult nog twee pillen in te nemen met een vol glas water 30 minuten voor u elke maaltijd eten.

•  Gebruik Zantrex 3 alleen al voor een energie-boost. Zonder voedsel, zal Zantrex 3 geen vet brandeigenschappen en kan in plaats daarvan worden gebruikt als een manier om energie te verhogen. Neem twee pillen altijd de hele dag met een slokje water.

•  Stel uw trainingsprogramma en dieet om gewicht te verliezen aanzienlijk terwijl het nemen van Zantrex. Het product is bedoeld als een aanvulling en zal niet gewicht-verlies resultaten te produceren als de persoon niet uitoefent of volgen een vetarm dieet.

Hints

  • Neem niet meer dan zes Zantrex 3 pillen niet dagelijks in te nemen, volgens de aanbevelingen van de fabrikant. Ook, elke portie Zantrex 3 heeft 320 mg cafeïne. Als u cafeïne gevoeligheid of een andere medische aandoening, voorkomen dat de voeding aan te vullen. Stop de inname van Zantrex 3 als u eventuele nadelige bijwerkingen, zoals duizeligheid, snelle hartslag, misselijkheid of hoofdpijn.