Hoe gebruik Yoghurt voor Home Remedies

Hoe gebruik Yoghurt voor Home Remedies

Yoghurt is een favoriet onder ontbijtproducten, zoete bevroren lekkernijen en smaakvolle dips, maar het heeft ook een aantal geneeskrachtige eigenschappen. Yoghurt culturen helpen om de huid te verzachten, te bestrijden schimmelinfecties en vullen natuurlijke, gezonde bacteriën in het lichaam.

Instructies

•  Eet een portie yoghurt elke dag om te helpen lager cholesterol. Studies hebben aangetoond dat de actieve levende culturen in yoghurt remmen de absorptie van cholesterol in het bloed.

•  Gebruik yoghurt als een huis remedie voor schimmelinfecties. Het eten van yoghurt dagelijks kan helpen om kandidaturen, of interne behandeling van schimmelinfecties. Gaas gedrenkt in yoghurt en geplaatst over schimmelinfecties van de huid vernietigt de schimmel, verzacht jeuk en ongemak, en koelt geïrriteerde huid. Yoghurt is een gemeenschappelijk huis remedie voor vaginale schimmelinfecties als goed, en kan met behulp van een-yoghurt gedrenkte tampon, vier of vijf keer per dag vervangen worden toegepast, en worden gebruikt totdat de infectie gaat.

•  Maak van elke vrucht in een helende gezichtsmasker door het mengen met yoghurt. Yoghurt is een zachte moisturizer, en bevat melkzuur dat helpt om dode huidcellen te exfoliëren en verminderen van fijne lijntjes. De actieve culturen in yoghurt ook helpen om de huid te reinigen en te doden bacteriën die acne.

•  Wrijf yoghurt op de lippen en eet 1/4 kop, vier keer per dag om zijn antibacteriële werking, die kan helpen bij het ​​voorkomen en genezen aften.

•  Eet yoghurt tijdens en na een ronde van antibiotica om de gezonde bacteriën in het lichaam wordt vernietigd door antibiotica medicatie vullen. Het beste is om yoghurt minstens 2 uur te eten voor of na het innemen van uw medicatie en daags gedurende 2 tot 4 weken na het beëindigen van uw medicatie. Yoghurt gegeten tijdens een ronde van antibiotica helpt ook diarree, een veel voorkomende bijwerking van de medicatie te voorkomen.

Hints

  • Voor gebruik in home remedies, altijd gewoon kopen, ongezoete yoghurt die "live actieve culturen", zegt op het etiket.