Hoe gebruik Wierook etherische olie in Skin Tags Verwijder

Hoe gebruik Wierook etherische olie in Skin Tags Verwijder

Veel mensen willen weten hoe je de huid tags eenvoudig thuis te verwijderen op een manier die de huid glad en onbeschadigd achterlaat. Skin tags worden vaak gerapporteerd als onschuldig, maar vervelend mol-achtige gezwellen die meestal komen opdagen om de hals en oksels. Hier is een folk remedie voor de manier waarop sommige mensen wierook etherische olie hebben gebruikt om de huid tags volledig te verwijderen, waardoor er geen litteken of beschadiging van de huid. Zorg ervoor wierook etherische olie niet te gebruiken tijdens de zwangerschap.

Dit artikel is auteursrechtelijk beschermd en geschreven voor de eHow website. Contact met de auteur om toestemming te herdrukken.

Instructies

•  Koop uw twee eenvoudige ingrediënten. Om de huid tags te verwijderen, zult u willen Q-tips en een fles wierook etherische olie. Zorg ervoor dat de wierook je krijgt is een therapeutische klasse etherische olie, niet zomaar een olie die is geparfumeerd met een beetje wierook. Het kan online worden besteld of gekocht bij een health food winkel. Sommige reformwinkels hebben ook "pure oliën," maar, en de fles moet zeggen "essentiële oliën."

•  Controleer met een dermatoloog of een professionele aromatherapeut of doe een patch test. Sommige mensen voelen zich onverdunde wierook etherische olie is te machtig om direct op de huid te zetten, anderen zeggen dat het werkt opvallend en hebben geen probleem. Als u vermoedt dat het te krachtig voor u, ofwel contact op met een professionele, doe een patch test, of verdunnen met ricinusolie.

•  Breng direct op de huid-tags. Om de huid tags te verwijderen, gebruik dan een wattenstaafje om de wierook etherische olie (of olie mengsel zoals voorgeschreven door uw zorgverlener) dep direct op de huid-tags. Doe dit dagelijks.

•  Ga door totdat je de huid tags te verwijderen. Gebruik dagelijks voor een paar dagen tot een maand of twee om de huid tags te verwijderen.

Hints

  • Dit artikel is niet diagnosticeren, behandelen of genezen van de ziekte, en is geen vervanging voor uw arts. Auteur wijst aansprakelijkheid af en biedt artikel voor educatieve doeleinden. Ouders zijn verantwoordelijk voor alle activiteiten met betrekking tot hun kinderen. Artikelen auteur zijn geregistreerd bij het nationale bureau auteursrecht en beschermd met Copyscape