Hoe gebruik Toermalijn

Hoe gebruik Toermalijn

Toermalijn is een soort steen die wordt geleverd in een verscheidenheid van prachtige kleuren, elk met hun eigen gereputeerde genezende eigenschappen. Wanneer u gebruik maakt van toermalijn, kunt u ervoor kiezen om sieraden te dragen, plaats het direct op de huid of draag hem in je zak als toetssteen. Je moet zorgen voor uw toermalijn te nemen door het reinigen en opladen van het goed.

Instructies

•  Run warm water uit de toermalijn steen voor een paar minuten om te ontladen en dat reinigen. Houd de bedoeling van zuiveringen in je geest als je dit doet. Doe dit wanneer u voor het eerst de toermalijn en dan een keer per maand daarna.

•  Laad de toermalijn door het te plaatsen in een gebied dat direct zonlicht krijgt. Als je een roze toermalijn echter opladen door het op of in de buurt van een amethist geode in plaats van in de volle zon.

•  Place groen, rood, roze en watermeloen toermalijn direct over het hart gebied of chakra. U kunt dit doen door het hebben van een toermalijn ketting die bungelt op dat niveau of plaats het direct op de huid. Deze kleuren worden verondersteld om helende eigenschappen voor het hart en het immuunsysteem, volgens kristalgenezing experts Flora Peschek-Bohmer en Roger Croxson.

•  Gebruik zwarte toermalijn (schorl) op de wortel chakra voor aarding en om te helpen verlichten spierpijn, spanning en jetlag symptomen, volgens Peschek-Bohmer. Gebruik zwarte toermalijn elk gewenst moment je wilt licht energie toenemen rond een bepaald gebied.

•  Draag blauw toermalijn (indocolite) om de nek of direct plaats het op de keel van een persoon die komt te liggen. Peschek-Bohmer stelt dat blauwe toermalijn helpt om het immuunsysteem te versterken, verzacht de keel kwalen, en negatieve energie blokken daar.