Hoe gebruik Tea Tree Oil om huidaandoeningen

Hoe gebruik Tea Tree Oil om huidaandoeningen

Tea tree olie, populair in de holistische en kruidengeneeskunde cirkels, is afkomstig van de Melaleuca boom die is inheems in Australië. De van nature voorkomende stof, terpinen-4-ol, is verantwoordelijk voor antifungale eigenschappen van de olie. Lang aangehouden door inheemse stammen als een wondermiddel voor vele huidaandoeningen, het was pas in de jaren 1920 dat onderzoekers gevonden dat het maken van een etherische olie door extractie van de terpinen-4-ol produceerde een geconcentreerde olie die met succes wordt gebruikt in vele huid lotions en zalven.

Instructies

•  Aankoop tea tree olie van een gerenommeerde health food winkel en zorg ervoor dat het wordt geleverd in een donkere fles. Bij blootstelling aan licht, tea tree olie zijn stabiliteit en doeltreffendheid verliest als steun skin.

•  Verdun een of twee druppels tea tree olie met een theelepel olijfolie, ricinusolie of amandelolie om een anti-bacteriële olie leveren aan glad over een poison ivy uitslag. De olie vermindert jeuk en moedigt de met vloeistof gevulde puisten te krimpen. Wees voorzichtig bij het aanbrengen van tea tree olie als je lijdt aan een beschadigde huid, zoals het zal steken.

•  Gebruik tea tree olie in je shampoo en conditioner voor de huid van je hoofdhuid blazen, het helpen af te werpen van de oude laag en de nieuwe huid groei te stimuleren. Dit is goed nieuws voor roos patiënten die vrezen vergieten vlokken van hun hoofdhuid op een dagelijkse basis. De tea tree olie zal werken binnen de 24 uur na het wassen en op dat moment zul je veel vlokken hebben, maar daarna zul je-vlok vrij te zijn voor een paar weken.

•  Voeg een paar druppels tea tree olie om uw vloeibare handzeep dispenser en schud goed. Elke keer dat je je handen wassen, zult u hen een anti-schimmel boost terwijl het vernietigen van schadelijke bacteriën.

•  Doop een wattenstaafje in onverdunde tea tree olie en druk het tegen de zijkant van de fles om te controleren of het staafje is nauwelijks vochtig. Lichtjes aan te raken acne vlekken met het wattenstaafje, het verzorgen van de tea tree olie niet te verspreiden naar het omringende weefsel. Tea tree olie toont belofte in de behandeling van adolescenten en volwassen acne.

Hints

  • Houd een flesje tea tree olie in uw medicijnkastje te allen tijde voor een gemakkelijke toegang wanneer een huiduitslag optreedt.
  • Hoewel verdere verslagen niet dit artikel, in het nummer van het New England Journal of Medicine februari 2007 te bevestigen, onderzoekers gesuggereerd dat tea tree olie gebruik bij jongens in de leeftijd van 3 een bijdragende factor in het ontwikkelen van gynaecomastie, een zeldzame aandoening waarbij misschien jongens groeien borsten.